Димитър Рачков дълго пазеше мълчание за по-малкия си брат Петър Според

...
Димитър Рачков дълго пазеше мълчание за по-малкия си брат Петър
Според
Коментари Харесай

Димитър Рачков проговори за брат си: Ако ме слуша, всичко ще е наред!

Димитър Рачков дълго пазеше безмълвие за по-малкия си брат Петър

Според слуховете комикът не общувал с него, поради непрекъснатите му проблеми със закона и полицията. Двамата не спирали да се карат, даже се стигнало до физическа кавга, твърди горещият слух.

Петър Рачков е на независимост от 1 юни, като излежаваше присъда в Бургаския затвор. Той получи ефикасна присъда от три години и два месеца поради притежание  и разпространяване на дрога, а и тъй като блъсна полицейска кола и се опита да избяга.

Заради тези и предходните прегрешения той бе закопчан и търка наровете в пандела. Но за примерно държание зад решетките бе пуснат предварително на независимост.

Нескончаемите му прегрешения пред униформените и закона принуди комедиант № 1 у нас да вдигне ръце от брат си.

Двамата не са си говорили дълги години, само че ледът към този момент се е стопил.

„ Ако ме слуша, каквото съм го съветвал, всичко ще е наред. Голям човек е, би трябвало да поема отговорност за своите дейности. Съветвал съм го почтено и честно да си вади хляба, както го върша и аз “, разяснява в тази връзка връзките с брат си Митко Рачков.

С днешна дата Петър Рачков почнал работа във компания, която търгува с разнообразни хранителни артикули и алкохол. Шефовете му били удовлетворени, хвалбите не спирали и той взимал много добра заплата.

Източник: Ретро

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР