Димитър Попов„Путин не води война срещу Украйна, той е започнал

...
Димитър Попов„Путин не води война срещу Украйна, той е започнал
Коментари Харесай

Българския държавен елит като предателя Юда!

Димитър Попов

„ Путин не води война против Украйна, той е почнал Трета международна война. След Украйна идвате вие. “ Това сподели украинският външен министър Дмитро Кулеба на визитата си в България.
Човекът е пристигнал да моли за оръжия или най-малко за морална поддръжка за неговия народ, който се бие с цел да резервира страната си от озверелия Путин. Дошъл е да подсети, че в една Световна война не може да се скриеш в храстите – или си на едната, или си на другата страна.
Обаче

в Народното събрание го посрещнаха Гуньо и Гунчевица,

дето пет пари не дават за Украйна. Те го сепнаха с неуместния въпрос - за какво той е биел негрите в Донбас… И гордо се изпъчиха, с цел да ги види и на камерите оня с рублите какви ги приказват. А край тях най-подлите, тези които за нищо на света няма да изтърван властта и благата; които лицемерно внасят претенции за военна помощ, а след това не помнят за тях, с престорено неразбиране питаха Кулеба: „ Ама ние още ли не сме ви дали оръжия на вас! Че ние нали им казахме… “
Червените пък даже не отидоха на тази среща, и популярност богу, другояче току виж питали за какво украинците още не са се предали, та да се възцари най-после мир, който основната миротворка в страната по този начин горещо бленува.

Сигурен съм, че

Кулеба в България се е почувствал като в Беларус

Президентът Лука…Радев му дава обещание жилетки и Каинова прегръдка, министър председателят Петков дава филантропична помощ, а депутатите го поздравяват с рождения му ден! А може да е чул из въздуха и радостните писъци на локалните путински безумци: „ Направи го…бомбардирай и нас! Ще ти дадем координати за високоточните ти гениални ракетки… “. Направо ми се смръзва кръвта, като си показва по какъв начин Гуньо или Гунчевица стои до министерския съвет и орално насочва високоточните ракети против себе си, единствено и единствено Путин да улучи българската страна право в сърцето. Каква безрезервност, каква преданост към съветската идея!
А на украинеца са му споделили, че идва в братска страна, член на НАТО!
И след това се чудим за какво българският народ и публичното мнение по този начин неясно били привързани към Путин и Русия. Ами тя рибата се вмирисва откъм главата, господа! И към този момент дълги години вони. Затова 61% харесваха Путин, а съвсем 54% твърдяха че Русия не ни заплашва с нищо, тя е братска страна и има най-великата войска в света. Гуньо и Гунчевица вмирисаха всичко от горе до долу, та в този момент съдружниците ни се държат за носовете като минават нашата граница.
И въпреки всичко оптимизъм има. Народът май взе да проглежда. През февруари тази година русофилските издънки бяха паднали на 32%, а когато войната в Украйна стана доста кървава, през април, путинофилите се стопиха на 25%. Пак са доста, само че в този момент най-малко

има и пояснение за техния брой - то е здравно

Психиатрите знаят, че всеки четвърти в България е вманиачен за връзване. Изразът не е теоретичен, а простолюден, естествено, психиатрите не използват такива термини. Те го споделят другояче – всеки четвърти в България има потребност от психическа или психиатрична помощ. Ако са прави, оказва се че всеки четвърти е путинофил и всеки четвърти е за хапчета, а защото връзката сред двете положения е явна, оказва се че българската здравна и политическа система заедно са се провалили.
С този запарен откъм главата политически хайлайф, нерешителен и раболепен пред Русия, ще берем огромен позор години напред. А може да изядем и тоягата, кой знае. Защото на никое място не е казано, че Путин е безконечен, и на никое място не написа, че
нашите съдружници ще търпят дълго да им слагаме рога с Путин. Откакто ние сме член на НАТО те схванаха, че

Юда не е фиктивен облик от Новия завет, а живее на Балканите

А на война никой не търпи предатели.
Впрочем знаете ли оня известен израз на съветски: Ты начальник – я дурак! Я начальник – ты дурак!
Това е напълно късото и синтезирано изложение на загадъчния съветски народен темперамент и на мистериозната съветска душа. То значи, че властта е всичко, а без нея ти си нищо. Силата и единствено силата има значение. Ако я имаш, правиш с другите каквото си искаш: унижаваш, биеш, покоряваш. Има ли по-силен от теб – превиваш тил и му целуваш краката.
Първата част от тази варварска фраза изцяло характеризира българския русофилски държавен хайлайф, чиято групова душа още живее в Сибир. Сякаш ги слушам по какъв начин си повтарят непрестанно: „ Ты, товарищ Путин, начальник – мы дураки! “ Тези подвластни хора, които нямат нито морал, нито капка национализъм, са се наместили в ръководството на страната и над 70 години тровят живота на цялата нация. Приведени и страхливи като полски мишки, те заслужават единствено едно – да бъдат най-накрая изметени от политиката въобще.
Слава богу че неотдавна се задават избори и промяната на тази продажна и корумпирана проруска тайфа може да стартира още от през днешния ден. И първоначално ще е въпросът:

„ Ти с кого си – с Русия или с НАТО и България? “

А за по-голяма прегледност, въпросът може да се изпише като оня от Втората международна война - на афиш с боец на НАТО, който сочи с пръст против тях.
Социолозите ни твърдят, че на този въпрос 65% от българите дават отговор „ С НАТО сме “. За политиците обаче не споделят нищо. Тях не са ги питали. Е, и без друго е ясно, че две трети от политическата класа е подвластна от Русия - или тъй като е финансирана от там, или е компрометирани от съветските служби, или става дума за чисти шпиони и сътрудници за въздействие.
Много е значимо техните отговори на този въпрос да станат обществено известни. Едва тогава всички ще схванат, че голямото проевропейско болшинство от българите не е показано във властта. Вместо това там се е самонастанил проруски режим, който никой не е избирал и никой не поддържа. Заграбили са властта със подмолни покупко-продажби и с съветски пари, които лепнат като мръсно леке върху цялата нация, и ни плашат с съветски ракети и с съветски танкове. А същинската им цел е единствено една - да отклонят България от Европа и да я върнат в азиатските степи!
Що за идиотизъм е към момента да поносим такива хора на власт!?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР