Димитър Павлов се дърпа за сватба с приятелката си Кристина.

...
Димитър Павлов се дърпа за сватба с приятелката си Кристина.
Коментари Харесай

Митко Павлов се дърпа за сватба

Димитър Павлов се дърпа за женитба с приятелката си Кристина. Водещият напоследък е покрит от работа и се оправдава с безкрайните си задължения, с цел да стои надалеч от олтара, научи HotArena.

Водещия има сериозна другарка от няколко години, само че се дърпа за женитба. За него бракът няма никаква стойност, а и половинката му също не е почитател на концепцията да се види в бяло.

Това и повода двамата да не желаят да се вземат публично.

„ Доверие и почитание не се градят с пръстен и документ ”, споделя Митко за брака. Водещият и Кристина живеят дружно към този момент съвсем 7 години и плод на тяхната обич е синът им Никола.

Поради големите си задължения Митко рядко поема грижите за сина си, който към този момент на година и няколко месеца. Павлов е покрит с работа и вкарва солидни пари в фамилията, написа „ България през днешния ден ”.

„ За момента не ми е мъчно с гледането на Никола, тъй като майка му обира множеството неща. Аз съм по-скоро поддръжка, превоз и морална поддръжка ”, признава водещият.

Той има всекидневно радиопредаване, лична графа в „ Мармалад ”, а преди време взе участие и в сериал. Редовно е канен и на разнообразни събития, последно даже бе конферансие на грандиозния мач на Димитър Бербатов.

Всички тези действия му носят много доходи и той може да си разреши да не лишава от нищо фамилията си.

На всичкото от горната страна Митко стана и музикант. Преди няколко седмици той пусна първата си ария в дует с Явор Русинов.

Парчето много се хареса на меломаните, като те даже окуражават Митко да продължи да пее, тъй като има гений, който би трябвало да развива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР