Димитър Маргаритов в Тази сутрин по bTV:В последните години хората

...
Димитър Маргаритов в Тази сутрин по bTV:В последните години хората
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Банките не би трябвало да предявят иск към измамените чрез онлайн банкирането

Димитър Маргаритов в " Тази заран " по bTV:

" В последните години хората от ден на ден пазарят онлайн и по тази причина в последно време набират скорост онлайн заемите. Ако в една банкова институция бъде показано копие на персоналната ви карта, от там могат да схванат вашата ликвидност, рентабилност, заеми и така нататък
 
Големият въпрос тук е по какъв начин се тегли заем с елементарен електронен автограф, а не с усъвършинстван подобен. Според мен хората би трябвало да се отнасят с едно сериозно съмнение към такива екзотични поисквания на персоналните ви карти, било то и от ваши другари.

В този случай банките не би трябвало да предявят иск към излъганите, защото е на разположение закононарушение и със случая се е заела прокуратурата.

Бих дал няколко съвета на хората, които теглят заеми: да се срещнат с изискванията по заема преди да бъде подписан контракта. 
Тавана на онлайн заемите произтича от самите кредитополучатели. Проблемът е, в случай че се работи с открадната идентичност и казусът не се разплете в точния момент " - изяснява той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР