Димитър Манолов, лидер на КТ Подкрепа коментира пред БНТ новите

...
Димитър Манолов, лидер на КТ Подкрепа коментира пред БНТ новите
Коментари Харесай

Димитър Манолов със семпла прогноза: Пари за коледни добавки ще се намерят

Димитър Манолов, водач на КТ " Подкрепа " разяснява пред Българска национална телевизия новите данъчни промени.

Той изясни, че в деня на балотажа са се появили нови неща, които в началото не са участвали в листата, който е обсъждан.

Манолов разкри по какъв начин той и неговият сътрудник от КНСБ са били поканени на неофициална среша от премиера Николай Денков и от финансовия министър Асен Василев. По думите му, в реда на нещата е спор поради новите оферти да има в Националния съвет за тристранно съдействие. " Драмата ", по думите му, е точно такса " Сгради " и налог " Смет ". Той подсети, че има логичност да взимат пари от хората, които имат капиталови парцели, само че не и от тези, които имат един единствен покрив над главата.

Във връзка с това, че няма да има разпределяне на средства за коледни надбавки на пенсионерите, Димитър Манолов сподели, че " семплата ми прогноза е, че ще бъдат открити пари ".

" Ние сме я играли тази игра ", стимулира се той.

Лидерът на КТ " Подкрепа " разяснява още, че проблеми няма в министерствата, по-скоро те са в организациите. " Проблемът в заплащането не е в това какъв брой средства се отпускат ", подсети той и изясни, че е в метода на систематизиране.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР