Димитър Маджаров завършва Висшия институт по хранително-вкусова промишленост в гр.

...
Димитър Маджаров завършва Висшия институт по хранително-вкусова промишленост в гр.
Коментари Харесай

Семейството на Димитър Маджаров е в основата на 30-годишен успех

Димитър Маджаров приключва Висшия институт по хранително-вкусова индустрия в гр. Пловдив, компетентност инженер-технолог. Заема разнообразни виновни позиции преди да се завърне с жена си Юлия Маджарова в Града на тепетата, с цел да основат дружно компанията " Димитър Маджаров-2 " през 1991 година Те стартират с търговия с хранителни артикули. Отнема им три години да опознаят потребностите на клиентите преди да се решат на по-голяма стъпка - лично месно произвеждане. Стартират с салами, кренвирши и наденици.

Малко по-късно вършат още една амбициозна стъпка, а точно производството на кашкавал и сирене. Успехът не закъснява - компанията получава първия си орден за качество, от " Месомания " през 2002 година Името " Димитър Маджаров " се трансформира в пример за качество и новаторска индустриална технология. Тридесет години по-късно продуктите на компанията с достоверен български усет участват на всяка софра. Един от експертите, виновни за положителния имидж на марката, е дъщерята на основателя й - Станислава.

" Виновниците " за триумфа

Хората в сянка, които способстват неимоверно за триумфа на компанията " Димитър Маджаров-2 ", са двете дами в живота на създателя на компанията - неговата брачна половинка и щерка. Юлия, брачната половинка на предприемача, е инженер-технолог. Тя е индивидът, който се занимава с млекопроизводствената активност. Тя работи по млечните артикули на компанията с мисъл за тях като " артикули на бъдещето ".

Юлия споделя с схващане какви са потребностите на актуалните консуматори - качество, многообразие и улеснение: " Днешният потребител търси многообразие, по-голям подбор с по-малък грамаж и в по-малки опаковки. " Работим по отрасловите правила, технологии и български държавен стандарт, годни от 90-те години на предишния век ", споделя Юлия Маджарова. " Продуктите би трябвало да са същински, усетът да е традиционно-автентичен... Вашето мляко е като от преди години... Харесваме усета на вашето сирене и кашкавал, тъй като са обичайни. " За нас тези думи са най-голямата компенсация ", заключава Юлия Маджарова.

Човекът пък, който стои зад маркетинга, разпространяването и износа на продукцията на компанията, е дъщерята на Димитър Маджаров - Станислава. Присъединява се към компанията през 2005 година в комерсиалния отдел. Дъщерята на Маджаров е второ потомство управител, а сега заема позицията заместник-управител на компанията. Тя е един от основните " виновници " за това техните артикули да са едни от най-популярните и обичаните от българите на пазара - както у нас, по този начин и в чужбина.

Извън работата си дъщерята на създателя на компанията е непретенциозен, елементарен човек. В работата си тя следва една амбициозна цел - продуктите на компанията да бъдат забавни за потребителите още 30 години с нововъведения, улеснение и качество.

За значимите решения и достиженията на марката " Маджаров "

Според една легенда триумфът е за смелите. Семейство Маджарови демонстрират, че това може да бъде и самата истина. През годините те поемат разнообразни опасности и амбициозни стъпки, само че с непримиримост и отдаденост триумфът като че ли ги чака зад ъгъла всякога. Първата значима крачка, която фамилията прави, е решението за лично произвеждане на салами през 1994 година Втората - през 1998 година, лично произвеждане на сирене и кашкавал. Третата - концепцията за експорт - се увенчава с триумф още през 2001 година, когато основават търговски канал към Австралия, Нова Зеландия и Ливан за своите млечни артикули. Важен миг в историята на компанията е и присъединението на дъщерята на създателя към компанията, един от основните отговорници за имиджа й. През 2012 година записват първите си четири продукта в Европейски Съюз. Лозунгът на компанията " От нашето семейство за вашето семейство " се ражда през 2015 година След четири години биват създадени и две нови серии - киселото мляко MyBifitPro и серията салами " Качествен живот ". Тази година по рафтовете на магазините се появи и най-новият артикул на компанията - прясното мляко " Димитър Маджаров ".

Тридесет години след основаването на компанията задачите на Димитър и Юлия Маджарови, и тяхната щерка Станислава, са същите - безкомпромисно качество, многообразие, иновация и достоверност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР