Димитър Кузманов и Виктория Томова ще търсят днес нови победи

...
Димитър Кузманов и Виктория Томова ще търсят днес нови победи
Коментари Харесай

Кузманов и Томова ще търсят нови победи на US Open

Димитър Кузманов и Виктория Томова ще търсят през днешния ден нови победи в квалификациите на US Open.

Програмата за четвъртия ден на пресявките дефинира втората ракета на България при мъжете да се изправи против 131-вия в международната класация британец Лиам Броуди в първия мач на корт №13. Той ще стартира в 18:00 часа наше време.
 Димитър Кузманов стартира със страховит поврат на US Open Димитър Кузманов стартира със страховит поврат на US Open
Кузманов започва присъединяване си в квалификациите с поврат против Лука Нарди от Италия с 4:6, 7:6(5), 6:4. По същия сюжет се разви и дуелът на Броуди против Мърфи Касоне (САЩ) - 3:6, 7:6 (3), 6:1.

Съперникът на Мико има зад тила си седем участия в главната скица на шампионати от Шлема, а неотдавна записа влиятелна победа над 16-ия в света аржентинец Диего Шварцман.

Също от 18:00 часа, само че на корт №7, своя мач от втория кръг ще изиграе и най-хубавата родна тенисистка Виктория Томова. Нейна съперничка ще бъде Йоане Цюгер. 21-годишната швейцарка е 167-а в класацията на WТА и няма основни триумфи като професионалистка.
 Вики Томова с безапелационна победа на старта на квалификациите на US OPEN Вики Томова с безапелационна победа на старта на квалификациите на US OPEN
95-ата в международната класация Томова ще търси реванш за провалянето си от Цюгер с 3:6, 6:4, 4:6 на шампионат в Алтенкирхен в средата на февруари през този сезон.

Виктория бе доста безапелационна на старта в НюЙорк и разруши родената в молдова испанка Альона Болсова с 6:1 6:2.

Кузманов и Томова имат потребност от още две победи, с цел да се класират за главната скица на последния за годината шампионат от “Големия шлем ”.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР