Димитър Ковачевски направи изказване, което, ако не беше премиер, можеше

...
Димитър Ковачевски направи изказване, което, ако не беше премиер, можеше
Коментари Харесай

Ковачевски ни се подиграва: В РСМ няма антибългарска омраза и истерия

Димитър Ковачевски направи изявление, което, в случай че не беше министър председател, можеше да се одобри като дебелашка смешка. „ В Северна Македония няма антибългарска ненавист и нервност, както някой желае да показа “, съобщи министър-председателят на Република Северна Македония от трибуната на Народното събрание.

“Има виновни лица за последните произшествия и всички останали, това са дейности на обособени хора и не може цялата страна и нация да бъдат отговорни за дейностите на няколко души ”, добави той.

Ковачевские акцентира, че Северна Македония подхваща всички дейности в сходство с Конституцията, законите и процедурите в способените министерства и органи, които не са част от държавното управление.

Той също по този начин увери, че Министерството на вътрешните работи ще означи 4 февруари - рождения ден на Гоце Делчев, по заслужен и кротичък метод и сигурността на всички жители в страната ще бъде обезпечена

На въпрос дали Правителството преглежда опцията да се забрани влизането на няколко жители от Република България, Ковачевски съобщи, че на лицата, които им е разрешено да обитават в страната, може да им се забрани достъп, в случай че е издадено предизвестие за достъп от системата за надзор на пасажери, ако съществува заплаха за публичният ред, националната сигурност, интернационалните връзки на страна или заплаха за публичното здраве. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР