Димитър Ковачев-Фънки изгрява на театралната сцена. Той е един от

...
Димитър Ковачев-Фънки изгрява на театралната сцена. Той е един от
Коментари Харесай

Фънки дебютира на театрална сцена

Димитър Ковачев-Фънки изгрява на театралната сцена. Той е един от основните герои в пиесата на Елин Рахнев Веселата карета, чиято премиера е довечера в Столичния куклен спектакъл.

Публиката ще приветства Мая Бежанска, Тончо Токмакчиев, Димитър Баненкин, и Николета Малчева. Фънки влиза в ролята на Разцветников – типичен лъжец, който свири на най-тънките струни в душите на хората. „ Имах епизодична роля в Столичани допълнително, само че трябваше най-вече да хапвам хлебарки. Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, само че в този момент съм удовлетворен от решението си. Изключително ми е забавно в кухнята на театъра.

Страшен ваучър е. Не мога да допускам, че играя с толкоз огромни артисти ", споделя Ковачев, който се изявява и като жури в Капките.

Тончо пък ще извърши на сцената песента Преводачи на дъжда по музика на Жоро от Остава.„ Това пътешестване в каретата е чудно пътешестване в парадокса на Елин Рахнев, който минава и през смеха, и през тъгата, и през сълзите, и през купона “, разяснява Баненкин.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР