Димитър Желязков – Очите е един от командирите на сенчестия

...
Димитър Желязков – Очите е един от командирите на сенчестия
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Димитър Желязков – Очите рекетира бизнеса по Черноморието. Няма да бъде открит - случаят е аналогичен с този на Брендо

Димитър Желязков – Очите е един от командирите на сенчестия бизнес по Черноморието, а освен в Бургас. Това съобщи някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи проф. Николай Радулов в студиото на „ Тази сутрин”, като добави, че връзката на Очите с погребалния бизнес в града е доста допустима.

Рекет, принуждение, погроми – погребалният бизнес в Бургас Някои от посочените за доближени на Митьо Очите са дейни точно в траурната сфера
„ Очите управлява освен Бургас, а цялото Черноморие и освен погребалните организации, а всички действия, от които се печелят пари на морето – всички са принудени да заплащат рекет там. Очите от един бияч се трансформира в бизнесмен”, добави журналистът Стефан Ташев.

Според Радулов полицията ще изясни излизането от страната на Желязков с реализирането на огромната спецакция в Бургас, при която бяха арестувани 19 души.

„ Звучи необичайно, само че тази година сме очевидци на екзотични известия от прокуратурата, да си спомним за петимата убити на Нова година. След това ни се изяснява, че това е оперативна игра, а задачата е да не се подплаши основния обект – тогава Росен-Животното, а в този момент Митьо - Очите. Тази интервенция няма да даде никакъв ефект”, разяснява Радулов.

Бившият основен секретар добави, че от полицията най-вероятно не са знаели, че Очите е отвън страната, като съпостави случая с този на Брендо., който беше пуснат да излезе от страната, а в този момент се търси от Интерпол.

Ташев няма пояснение за какво 2 години след стрелбата против Желязков против него няма обвиняване и е излязъл като жертва от случая. По думите му другите участници в случая са отстранени, като множеството в този момент са подсъдими или са в пандиза. Той е безапелационен, че през годините се е трансформирало единствено това, че хората от подземния свят са с изчистени биографии и към този момент са предприемачи или политици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР