Димитър Исаев получи наградата си за №1 в скоковете във

...
Димитър Исаев получи наградата си за №1 в скоковете във
Коментари Харесай

Димитър Исаев: Нямам конкуренция у нас

Димитър Исаев получи премията си за №1 в скоковете във вода за 2019 година през вчерашния ден по време на Държавното състезание по плуване на столичния басейн “Спортна палата”.

“Това отличие ми дава тласък да не преставам да работя, въпреки че сега съм единственият играч при мъжете в България. Това обаче не ми пречи да се старая и да преследвам задачите си и да ги реализирам. В България сега нямам конкуренция, защото другият играч, който тази година се състезаваше с мен на Европейското, приключи кариерата си. В момента в действителност нямам конкуренция, само че виждам към други територии и съм задоволен от това, което върша.

На европейско равнище обстановката е доста добре - слушам положителни думи от треньори и състезатели за моя жанр на скачане и за компликацията на моите скокове. В момента работя за усложняване на програмата си, преди два дни се завърнах от Русия, където съумях да реализира един от комплицираните си скокове. Трябва да съм добре душевен, с цел да печеля квота - би трябвало да вляза измежду първите 22-ма души през април. Само би трябвало да бъда спокоен и убеден в себе си”, сподели Исаев пред Sportal TV след награждаването.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР