Димитър Илиев не остана доволен от поредната загуба за националния

...
Димитър Илиев не остана доволен от поредната загуба за националния
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Хората отдавна са загубили доверие в нас

Димитър Илиев не остана удовлетворен от следващата загуба за националния ни тим по футбол в Лигата на нациите. Ето какво сподели създателят на гола за " лъвовете " при провалянето от Финландия с 1:2:

" С първото си състояние Финландия вкара гол и оттова проектът за мача се обърна. След втория гол беше доста мъчно. Второто полувреме беше една концепция по-оптимистично. Понатиснахме финландците, можеха да се огънат, само че не направихме достатъчното.

Няма по какъв начин да няма психически проблем след загуба, загуба, загуба. Явно към този момент се отдалечаваме от средностатистическите тимове. Не можем да кажем, че Финландия са инцидентен тим.
 Снимка 505500
Източник:

Цифрите и статистиката задоволително приказват за нашето показване. След всеки мач си приказваме, само че нещата не се трансформират. Аз съм оптимист човек. С една победа можем да създадем по този начин, че да останем в тази група.

От много време самочувствието в тима е на 0. Имаш самочувствие, когато печелиш. Промяната би трябвало да пристигна от самите нас и нашето отношение.
 Снимка 505502
Източник:

От много време се приказва и за световен проблем в българския футбол. Ние сме тези, които би трябвало да вдъхнат оптимизъм в хората ".

 България загуби от Финландия с 1:2
С гол от дузпа за цвят, само че без лице и жанр пред футболния свят: България с нова загуба от Финландия

Галин Иванов с пропуск от бялата точка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР