Димитър Бобев замени Таня Богомилова на поста генерален секретар на

...
Димитър Бобев замени Таня Богомилова на поста генерален секретар на
Коментари Харесай

Димитър Бобев е новият генерален секретар на федерацията по плуване


Димитър Бобев размени Таня Богомилова на поста общоприет секретар на Българската федерация по плувни спортове, а Георги Аврамчев беше избран отново за ръководител на централата.

Това стана на днешното отчетно-изборно общо заседание на Българската федерация по плувни спортове. Заседанието продължи по-малко от час и беше закрито за медии.

Георги Аврамчев и Димитър Бобев бяха определени с цялостно единогласие, откакто за тях гласоподаваха всичките 96 делегати на членове на регистрирани към БФПС клубове.

Изборът демонстрира, че клубовете гласоподават цялостно доверие на новите представляващи плувната федерация Аврамчев - Бобев, които от своя страна благодариха за поддръжката на клубовете и обявиха визията си за продължение на програмата за развиване на плувните спортове.

Делегатите приветстваха Таня Богомилова за работата и напъните й като общоприет секретар на федерацията. Тя заемаше поста в продължение на 16 години. Димитър Бобев е дълготраен треньор на представителния тим на Хърватия по плуване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР