Димитър Бербатов все пак ще облече фланелката на Берое. Това

...
Димитър Бербатов все пак ще облече фланелката на Берое. Това
Коментари Харесай

Бербатов ще играе за Берое срещу актьорите

Димитър Бербатов въпреки всичко ще облече фланелката на Берое. Това ще се случи на 9 септември в демонстративния и благотворителен шоу мач сред „ зелените “ и тим на „ Актьорите “. Заедно с него на терена за Берое ще бъде и треньорският екип на клуба – Алекасандър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков. След 18 годишно спиране четиримата още веднъж ще облекат фланелката на еднакъв тим и ще бъдат дружно на терена.

Димитър Бербатов е един от най-успешните централни нападатели на България и в Европа. Футболист номер едно на страната за рекордните 7 пъти. Рекордьор по голове за националния тим на България.

ПФК Берое с наслада се включи в благородната самодейност, която е подкрепена и от Община Стара Загора. Клубът приканва всеки, който има опция да пристигна на стадиона за това ужасно събитие.

Приятелският конфликт сред известни артисти и Берое ще бъде на 9 септември от 19 ч. на стадион “Берое”. Всички средства от продадените билети ще бъдат употребявани за реализирането на второто издание на Международен студентски сценичен фестивал “Данаил Чирпански” през април 2019 година Билети за мача могат да бъдат закупени онлайн ТУК, както и от всички каси на Eventim в страната – бензиностанции ОМВ, Технополис и други Билети ще се продават и в деня на срещата на стадиона.

В състава на звездния тим от театрални и кино артисти ще се включат Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Христо Петков, Атанас Атанасов, Лео Бианки и Валери Йорданов. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на Берое – Петко Петков и някогашният капитан на "зелените " – Ваня Джаферович.

Освен футболните пристрастености, уредниците са планували и шоу стратегия, а събитието ще бъде намерено от кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР