Димитър Бербатов стана поредният футболист, който се застъпи за мениджъра

...
Димитър Бербатов стана поредният футболист, който се застъпи за мениджъра
Коментари Харесай

Бербатов защити Тен Хаг и скочи на Санчо: Още не е показал талант

Димитър Бербатов стана следващият футболист, който се застъпи за мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг за абсурда с Джейдън Санчо.

" Ако продължава по този начин, Джейдън Санчо не го виждам в клуба, " показа Бербатов. “Много съм отчаян, че сходна обстановка е станала обществено притежание и доста хора я разискват. Подобни неща се случват постоянно, само че не се оповестяват обществено. ”

“Играчите се карат със своите мениджъри, със своите съотборници, със чиновници на клуба – това го разбирам, само че това не се оповестява обществено. Когато това е обвързвано с огромен клуб като Ман Юнайтед, тогава хората ще приказват за това и ще го поясняват по друг метод “, сподели още някогашният български национал.

" Санчо е в Юнайтед повече от 2 години и към момента не му върви. Санчо несъмнено също знае това и може би оттова идва недоволството му. Когато знаеш, че не даваш резултати, можеш да се ядосаш на себе си и на мениджъра си и това да докара до сходна препирня “, показа Бербатов.

" Юнайтед елементарно може да реши да се отърве от Санчо поради случая. Колкото и надарен да е, всички знаем какво правеше в Дортмунд... Той обаче към момента не е посочил нищо от това в Юнайтед. Можем единствено да спекулираме за какво това е по този начин, може би е поради обкръжението му или хората, към които е “, сподели още Димитър Бербатов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР