Димитър Бербатов сравни шефовете на БФС с крадци. Опозицията на

...
Димитър Бербатов сравни шефовете на БФС с крадци. Опозицията на
Коментари Харесай

БФС ни краде футбола

Димитър Бербатов съпостави шефовете на БФС с крадци. Опозицията на Боби Михайлов счита, че футболът е захласнат от хората в " Бояна ", които с всички старания го държат. Легендарният нападател поддържа митинг на почитателите, какъвто ще има към мача с Унгария.
Срещата трябваше да се играе на 16 ноември на Националния стадион, само че поради митингите беше преместена в Пловдив и при закрити врата.
Националите обаче не могат да играят и под тепетата. Строителят на стадиона ще прави монтажни действия на тежки детайли от козирката сред 13 и 20 ноември. Общината към този момент е известена.
" ДЗЗД Колежа " не може да " подсигурява сигурността на строителната площадка и прилежащата външна инфраструктура и паркинга. Графикът на строителните действия е съгласуван напълно с програмата на ПФК Ботев ", разгласи шефът на изпълнителя на обекта Илиян Филипов.
Казусът с мача е отвеян в Спортния трибунал в Лозана.
" Ръководителите желаят да откраднат футбола от почитателите. Хората се сплотяват против тях, което доста ме радва. Крадат футбола от всички нас. Това не се е случвало в никакъв случай - ти да играеш по лично предпочитание пред празен стадион. Това са потвърдени лъжци и измамници ", разгласи Бербатов пред Би Ти Ви.
" В момента има един външен зложелател, който се пробва да вземе футбола. Когато пристигна подобен зложелател, би трябвало да покажем и да защитим. Хората, които гледат футбол и се интересуват, имате обществени мрежи, използвайте ги, изкажете мнението си. Футболните общественици - всеки има опция да изкаже своето мнение. Не единствено пред мен, а пред обществото.
С изключени от БФС клубове искахме да създадем среща с министъра на спорта. Първоначално той се бе съгласил и тези клубове да бъдат чути. Нищо повече. Впоследствие министърът сподели, че екипът му не е склонен, тъй като ще бъде вмешателство в работата на БФС, което е неуместно. Екипът на министъра не схваща нищо.
ММС, което дава лиценз на БФС, би трябвало е там, да даде мнение, да бъде посредник. Такава среща не се състоя и клубовете останаха разочаровани. ММС давайки лиценз на БФС, би трябвало да комуникира с тях, а не да се крие. Екипът на министъра на спорта има задни цели ", съобщи Бербатов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР