Димитър Бербатов предупреди английската звезда Хари Кейн, че го очакват

...
Димитър Бербатов предупреди английската звезда Хари Кейн, че го очакват
Коментари Харесай

Бербатов с ценни съвети за звезда на Тотнъм

Димитър Бербатов предизвести британската звезда Хари Кейн, че го чакат тежки диалози с боса на отбора Даниел Леви. Както е известно, британският национал пожела да напусне „ шпорите” след края на сезона.

В сходна обстановка преди години изпадна и самият Бербатов, който тогава подаде молба за трансфер в опит да уреди прекосяването си в Манчестър Юнайтед. Българинът призна, че това е под напрежение миг за всеки един футболисти и предизвести Хари Кейн, че го чакат напрегнати диалози с клубната администрация.

„ Подаването на молба за трансфер е друго прекарване за всеки футболист. Някои играчи са уверени, вършат го с високо вдигната глава, а други са нервни и напрегнати. Когато аз подадох такава молба в Тотнъм се намирах някъде по средата на всичко това. Следвах своя път и това ми даваше убеденост, с цел да не бъда нервозен, само че в това време не бях супер убеден. Просто знаех, че това е нещо, което би трябвало да се случи”, показа той.

„ Беше разочароващо за клуба и почитателите, само че това бе последната стъпка в моето развиване, която трябваше да направя, и я направих. Беше толкоз от дълго време и ми е мъчно да си спомня какво тъкмо се случи, само че тогава бях с моя сътрудник и юрист, подадохме молбата и имах много напрегната среща, само че останалото е история. Беше чудноват миг, тъй като осъзнаващ, че това е разочароващо за хората, само че би трябвало да си мощен и да идващ пътя си. Това се случва във футбола”, сподели още Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР