Димитър Бербатов осъди сцените от протеста срещу БФС, белязан от

...
Димитър Бербатов осъди сцените от протеста срещу БФС, белязан от
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Това не е начинът, базата няма вина


Димитър Бербатов осъди сцените от митинга против БФС, белязан от потрошена ограда въз основата в Бояна и блокирани основни столични булеварди в час пик. Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед ", който се бори за президентския пост на централата с Борислав Михайлов, се появи при протестиращите - към 800 на брой - след края на блокадата.

" Ако някой ми покаже децата, които са хвърляли предмети, ще поговоря с тях. Това не е методът. Тази база няма виновност за протичащото се. Не би трябвало да има такива ексцесии. Не търпя такива прояви. Вероятно съм ги пропуснал, само че в случай че ги бях видял, щеше да е друго. Другото би било да не вършим нищо и да оставим нещата такива, каквито бяха през 16-те години ръководство на това управление ", разяснява Бербатов.

Треньори и деца от школите се събраха пред палатковия лагер, проведен от последователите на ЦСКА още в понеделник. Част от протестиращите хвърляха кивита, бутилки и даже кутии с багра по оградата въз основата, като нанесоха съществени провали по надписите и емблемата на съюза.

Бербатов разяснява и срещата си с управлението на " Левски ", което на конгреса през октомври засвидетелства поддръжка към Михайлов.

" Като човек, който търси обединяване, съм задължен да отида при клубовете. Трябва да има почитание. Видях се със Станимир Стоилов, Наско Сираков, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров. Говорим си намерено и почтено. Споделих това, което аз виждам като цели. Казах им какво ще се случи с поддръжката към дребните клубове. Не желая да приказвам от името на други хора. Срещата беше ползотворна и диалогична. Извън терена постоянно може да се откри вярното решение, стига да има разговор ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР