Димитър Бербатов няма нито миг спокойствие, когато не е вкъщи.

...
Димитър Бербатов няма нито миг спокойствие, когато не е вкъщи.
Коментари Харесай

Фенка с яка дупара налази Бербатов

Димитър Бербатов няма нито момент успокоение, когато не е у дома. Бившият футболен национал не може да изпие и едно кафе на обществено място, без да го налазят последователки. Онзи ден той отново бе подложен на офанзива от страна на почитателки в центъра на София, видяха през далекобойните си обективи папараците на „ Уикенд ”.

Бившият нападател на „ Манчестър Юнайтед ” бе засечен от фотографите да посръбва кафенце на скамейка в Докторската градина с вратаря Тодор Кючуков. Офисът на фондацията на Бербатов се намира покрай парка и евентуално по тази причина Митко бе решил да релаксира точно на това място.

Докато двамата футболисти си хортуваха тихичко, няколко красиви девойки ги видяха отдалеко и се втурнаха радостно към тях . Като приближиха пейката, девойки общително помолиха Бербо да се снимат с него и той нямаше по какъв начин да им откаже. До една от младите дами – секс бомба с дупара по последна мода, той даже театралничи с голямо наслаждение. След като момичето си потегли, двамата другари цветисто разискаха естествените дадености на младата дама.

Докато се организираше спонтанната фотосесия с Митко, някогашният пазач на ЦСКА и „ Марек ” Тодор Кючюков седеше унил на скамейката. С него никоя от дамите не пожела да се щракне за спомен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР