Димитър Бербатов може да беше голям футболист, един от най-великите

...
Димитър Бербатов може да беше голям футболист, един от най-великите
Коментари Харесай

Пълен комплексар! Елена е „свила орехчетата“ на Бербатов дотолкова, че Митко разпуска с пушка в ръка, за да се чувства мъж

Димитър Бербатов може да беше огромен футболист, един от най-великите в българската история, само че в персоналния си живот е нищо повече от мъж под чехъл. Това излиза наяве от всяко негово деяние.

Митко няма брак с майката на децата си Елена, само че живее с нея на фамилни начала от над 15 години. През цялото това време тя го командва непрекъснато и е отговорна за някои провалени негови прехвърлянето.

Все още се помни по какъв начин Бербатов не мина в италианския първенец „ Ювентус “, с цел да остане в Англия да играе за посредствения „ Фулъм “. И всичко поради Елена, която не искаше да се разделя с Острова.

Оказва се, че това „ иго “ към жена му не се е отразило добре на Митко и той е придобил комплекси. Начините да ги избива е посредством стреляне с пушка.

Бербатов се чувствал същински мъж единствено когато стрелял с пушка или газов револвер. Това било негово занимание още от престоя му в Германия.

За първи път Митко стрелял като състезател на „ Байер Леверкузен “. Впоследствие обаче стрелбата се трансформирала в негов метод да разпуска, а след запознанството му с Елена още по-често я практикувал.

Митко постоянно се чувствал не на място във връзката им. Жена му решавала главните въпроси от живота им, а той търпял, тъй като знаел, че една тяхна разлъка ще му коства голяма прехрана и загуба на значително парцели.

Затова просто избивал комплексите си с натискане на спусъка понякога и се помирявал да бъде мъж под чехъл.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР