Димитър Бербатов коментира представянето на Хари Кейн с екипа на

...
Димитър Бербатов коментира представянето на Хари Кейн с екипа на
Коментари Харесай

Бербатов: Хари Кейн бележи, но Тотнъм не играе добре

Димитър Бербатов разяснява представянето на Хари Кейн с екипа на Тотнъм и британския народен тим. Бившият капитан на българския народен тим и някогашен нападател на " шпорите " предвижда, че Кейн може да помогне на лондончани да излязат от рецесията.

" Хари вкарва голове, само че Тотнъм не играе добре. Това е извънредно сложна обстановка. Сега е пауза за мачовете на националните тимове. Какво би се случило, в случай че не реализира резултатите с британския отбор, които желае? Той евентуално не би се чувствал доста добре. Бил съм в такова състояние преди.

Смятам, че всичко ще бъде наред, само че в този момент е моментът да си зададе някои въпроси. С тях той ще излезе от зоната си на комфорт. Играе постоянно, осъществя попадения, само че това очевидно не е задоволително. Това би трябвало да бъде негов най-малко, в случай че желае да бъде след най-силните в света. Сигурен съм, че Хари Кейн си задава доста въпроси и желае да промени доста неща. Знае за сложната обстановка в Тотнъм и би трябвало да реши своето бъдеще ", съобщи Бербатов пред Mirror.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР