Димитър Бербатов говори пред камерата на Sportal.bg за националния отбор

...
Димитър Бербатов говори пред камерата на Sportal.bg за националния отбор
Коментари Харесай

Бербатов: Радвах се за Хърватия, но исках да гледам Англия на финала

Димитър Бербатов приказва пред камерата на Sportal.bg за националния тим на Англия, който е бил неговият любимец на Световното състезание в Русия, както и за селекцията на Хърватия, която изненадващо за доста хора доближи до финала на шампионата.

“Англия ми беше един от любимците, тъй като след толкоз време би трябвало да нарушиш прокобата. Исках да стигнат до финала и на тях бях заложил, само че малко не им доближи. Щеше да ми бъде забавно да ги видя на край, тъй като толкоз време прекарах в Англия. И полуфинала е огромен триумф за тях, тъй като тимът им е много млад. Хърватите справедливо доближиха до този край. Франция не бяха изненада за мен, защото не видях едва звено в техния тим.

Хубаво е, че поддържаме съседа. Хърватите демонстрираха и във финалния мач, че заслужаваха да бъдат и международен първенец. Комплектовали са отбор, който и като тим, и като състав е доста добър. Радвах се за тях. И аз имах благосклонности, тъй че не могат да ме изненадат. Трудното за тях е да запазят темпото, тъй като условията ще бъдат по-големи. Ние, балканците сме, по-взискателни”, разяснява Бербатов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР