Димитър Бербатов е изгледал на живо победата на Манчестър Юнайтед

...
Димитър Бербатов е изгледал на живо победата на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

"Юнайтед": Колко е хубаво, че Бербатов и Фъргюсън са отново тук

Димитър Бербатов е изгледал онлайн успеха на " Манчестър Юнайтед " над " Тотнъм " с 2:1 на " Олд Трафорд ", излиза наяве от известие на " алените дяволи " в обществените мрежи.

Българинът се е засякъл с някогашния управител на тима сър Алекс Фъргюсън, а Туитър акаунта на " Юнайтед " приветства тази среща: " Колко хубаво е да забележим тези двамата още веднъж в " Манчестър Юнайтед ", пишат от клуба, а известието е съпроводено с тяхна фотография от терена.

How good is it to see these two back at #MUFC for #MUNTOT? pic.twitter.com/FiihM0inI1
— Manchester United (@ManUtd) December 4, 2019
Бербатов бе на " Олд Трафорд " в качеството си на анализатор в студиото на " Амазон прайм ".

" Заслужена победа за " Юнайтед ", а " шпорите " към момента се боят, когато идват тук ", сподели Бербатов, който е някогашен футболист и на двата тима.
" Манчестър Юнайтед " нанесе първа загуба на " Тотнъм " при Моуриньо Маркъс Рашфорд вкара и двата гола при успеха с 2:1
" Въпреки че на хартия " Тотнъм " е по-силният тим, първоначално се виждаше по какъв начин подхождат с почитание към " Юнайтед ". Накрая страдаха поради това ", добави българинът.

" Червените дяволи " нанесоха първа загуба на " Тотнъм ", откогато отборът е под управлението на Жозе Моуриньо. " Юнайтед " се изкачи на шеста позиция във Висшата лига с 21 точки и задмина " шпорите ", които са осми с 20.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР