Димитър Бербатов бе в добро настроение след церемонията, на която

...
Димитър Бербатов бе в добро настроение след церемонията, на която
Коментари Харесай

Димитър Бербатов се дипломира като "спортен мениджър"

Димитър Бербатов бе в положително въодушевление след церемонията, на която публично се дипломира като бакалавър от НСА в компетентност " състезателен мениджмънт ". Той показа в закачлив звук, че като се изключи че към този момент може да поеме ръководството на българския футбол, може да бъде и министър.

" Всичко мина гладко, сполучливо най-после, излизам с висше обучение " състезателен мениджмънт ", мога да бъда управленец, тъй че всичко си идва на мястото малко по малко ", съобщи футболистът, представен от Gong.bg.

" Така го усещам. Имам доверие на НСА. Мисля, че направих верния избор. Трябва да вярваш в качествата си, значимо е какво правиш по-късно с наученото ", изясни той.

" В момента пребивавам тук, имах опция да приказвам с преподавателите, ректора, от толкоз дълго време желаех да направя тази крачка. Когато си деен състезател, на моменти би трябвало да изпълняваш професионалните си отговорности и преподавателите да демонстрират схващане. Тук всичко сработи добре. Хубаво е да чуваш родната си тирада, когато ти преподават нещо ", показа още Бербатов.

" Аз мога да бъда и министър с тази тапия. Всичко с времето си. Сега ще играя футбол, след това ще вземам решение. Догодина съм на 37 години, малко по малко завършвам с футбола и в следствие инструментите, които имам и моята тапия, ще ми оказват помощ да ръководя това, което имам, а мога да желая да стана министър, нали ", обърна се той към публицистите.

" Аз мога и без нея най-вероятно, само че няма да е 100% изпълнено всичко. ", добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР