Димитър Бербатов бе един от посланиците на Bulgaria wants you

...
Димитър Бербатов бе един от посланиците на Bulgaria wants you
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Няма невъзможни неща

Димитър Бербатов бе един от посланиците на Bulgaria wants you в Лондон. Той се изяви като преподавател на форума „ Кариера и живот – за какво в България? “, а речта му разкри същинската му история на триумфа.

“Много хора ми задават въпроса: " Защо, откакто реализира триумф в чужбина, откакто можеше да живееш в Англия или където си поискаш, избра да се върнеш в България? ", а аз се чудя за какво въобще ми го задават. Защото въпросът дали да се върна въобще не е стоял в моята глава. Напълно умишлено съм избрал да пребивавам тук със фамилията си.

 Вярвам, че всички имаме какво да дадем от себе си в тази посока. Вярвам, че България е в сърцето, където и да си, само че сърцето се усеща най-добре, когато си в България. И единствено би трябвало да поставяме оптимални старания - всеки съгласно опциите си, с цел да променяме дребния свят към себе си, да променяме към по-добро средата, в която живеем. “- са единствено част от посланията на футболиста, които той показа пред българската аудитория в Лондон.

Цялата лекторска част на Димитър Бербатов може да видите тук.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР