Диляна Попова захвърли дрехи за естетска черно-бяла фотосесия за известна

...
Диляна Попова захвърли дрехи за естетска черно-бяла фотосесия за известна
Коментари Харесай

Диляна Попова захвърли дрехи в секси календар

Диляна Попова захвърли облекла за естетска черно-бяла фотосесия за известна компания, видя HotArena.

Хубавицата самоуверено театралничи пред обектива на Коко Кръстев и стопира дъха по 6 разнообразни метода. Въпреки зимния мраз, на първа страница Диляна свети единствено по впит панталон и остри като игли токчета, съчетаваща предизвикателност и деликатност. Пролетната Диляна приковава погледа с благороден ретро изискан с ръкавици без пръсти. В летните горещини Диляна прикрива прелестите си с дългата си коса, а през есента е самоуверена жена-вамп. На последната страница моделката е леко загърната с палто.

Според експерти, печатното украшение ще е най-атрактивното попадение измежду календарите за 2021 година. " Харесвам се гола, нямам проблем с това. Стига сесията да е естетска ", показа Диляна. Секси моделката споделя още, че преди време прекалявала с корекциите и в един миг минала границите на естетичното. Синеоката манекенка желала по-обемни устни, само че крайният резултат я отблъснал. " Когато се гледах на фотоси, въобще не се харесвах. Устните ми бяха неравни. Най-накрая отидох да ми ги разградят и завърших с филърите. ", споделя половинката на Асен Блатечки. 

Тя се грижи за външния си тип най-много с бабини способи. " Един другар ми сподели, че от баба си е научил заран, като стане, да измие лицето си 12 пъти с доста студена вода. Откакто ми сподели за това, го върша, разтривам леко и след това нанасям крем ", споделя моделката, написа България през днешния ден. В персонален проект връзките й с Блатечки вървят повече от добре. Двамата са дружно след куп премеждия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР