Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си

...
Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си
Коментари Харесай

Астроложка лекува Диляна Попова

Диляна Попова се съветва с персонален астролог за решенията си в персонален и професионален проект, написа HotArena.

Дамата е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не подхваща безусловно нищо без нея. Попова стига до астроложката след персонална равносметка.

Диляна Попова стартира да възприема компликациите в живота си като неин персонален избор. Сред огромните провокации, които изпита, само че се опита да прикрие, бе гръмката разлъка с артиста Асен Блатечки. Дълги години двамата ту се събираха, ту се караха. Последната им, сякаш дефинитивна разлъка, настъпи, откакто лъсна двойна невярност - от една страна лъснаха сексчатове на звездата от " Бензин ", а от друга - Диляна беше уловена в компанията на ресторантьора Лъчезар Захариев.

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премиерата на втората част на " Южен вятър ", като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от обстановката. Част от нейното прикритие бяха умерени хвалби за Блатечки, с който снимаха дружно кино лентата " Останалото е пепел " преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и беседват единствено поради сина им Борил. Той е плод на бурната им обич, стартирала по време на фотосите на " Стъклен дом ". По това време Асен беше привързан с Катерина Георгиева, от която има щерка.

Едва когато Диляна забременя, Блатечки изостави жена си, а Попова разгласи, че двамата са двойка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР