Диляна Попова не е единствената красавица в рода си. Манекенката

...
Диляна Попова не е единствената красавица в рода си. Манекенката
Коментари Харесай

Диляна Попова разкри кой е най-близкият й човек, не е Блатечки!

Диляна Попова не е единствената хубавица в рода си. Манекенката има  сестра на име Елиза, която е с 3 години по-голяма от нея. Tя се разграничава от обичаната на Асен Блатечки единствено по цвета на косата - русокоска е. Русокосата красавица не обича да влиза в светлините на прожекторите, а работи зад кадър като гримьорка, научи HotArena.

Диляна е разказвала, че е кръстена на баба си Димитрина, до момента в който Елиза е наречена на героиня от приказките. Сестрите имали прелестно детство и манекенката била като залепена за кака си, с която може да се конкурират по красота. Двете са запазили близостта между тях и до през днешния ден. " Истината е, че и в щастливите, и в тъжните моменти от живота постоянно звъня на нея. Много ми е значимо да я чуя, да обсъдя с нея нещата, да се съветвам " , споделя звездата от сериала „ Стъклен дом ” по адрес на сестра си.
Елиза постоянно гримира Диляна, когато има професионални задължения, а тя пък в подмяна й шие облекла. Такива, че когато я видят с тях, постоянно я питат от кое място ги е купила. Половинката на Асен Блатечки преди време е следвала фешън дизайн и въпреки че към този момент не се занимава интензивно с тази активност, от време на време сътворява неповторими модели, само че единствено за най-близките си. Елиза с часове може да споделя за гения на сестра си като дизайнер и на драго сърце носи тоалетите й.

Диляна доста обича и да рисува, но съвсем не й остава свободно време да го прави. Когато хваща четката и боите, го прави единствено за наслаждение и за разформироване на напрежението. Като момиче манекенката не била измежду най-ученолюбивите, не залягала старателно над учебниците, само че триумфът й въпреки всичко бил относително добър. Най-голямата й пристрастеност в юношеските години била обвързвана най-много с рисуването. Хубавицата от Гулянци имала желание да се занимава с това и в бъдеще, само че ориста я отвела по разнообразни пътища.

Елиза също твори с разнообразни форми и цветове, само че не върху бялото платно, а върху лицата на хората. Тя е професионален гримьор и редица родни звезди се възползват от услугите й. Преди да се захване съществено с изкуството на макиажа, русокоската е работила в студио за съвременни танци. С останалите членове на клуба тя е обиколила света. Трупата е танцувала в Германия, Южна Корея, Мароко, Италия и къде ли още не.

Говори се, че точно Елиза помогнала на сестра си да пробие в светските среди и да стъпи на подиума. Тя била уверена, че обичаната на Асен Блатечки има всички нужни качества, с цел да бъде сполучлив модел. Гримьорката изпратила фотоси на Диляна до най-известните по това време фешън организации и по този начин помогнала за старта на кариерата й. „ Още от дребна привличаше погледите на всички с хубостта си! Сигурна бях, че ще реализира доста триумфи! Тя е освен красива, само че и доста надарена! ”, споделя Елиза за сестра си.
За разлика от Диляна, която много време понасям несполуки на любовното занятие, гримьорката от години е щастливо омъжена за музиканта Петър Рангелов. Двойката доста обича четириногите и даже прибира от улицата изоставени кученца.

Диляна пък едвам преди година дефинитивно се събра с бащата на сина си – секссимволът на българския спектакъл Асен Блатечки. Те неведнъж се разделяха, след това отново намираха път един към различен. Когато стартира връзката им, артистът към момента бе женен за някогашната си брачна половинка Катерина Горанова и манекенката отнесе куп обиди за това, че им е развалила фамилията. В тези сложни моменти най-голяма поддръжка й оказала точно сестра й, която доста пособия и в грижите за бебето Борил след раджането.

Връщайки лентата обратно, Диляна е безапелационна, че е имала щастливо детство , въпреки че фамилията й е било напълно непретенциозно, без кой знае какви финансови благоприятни условия. Редовно циркулират клюки, че манекенката от Гулянци е не запомнила родителите си и съвсем не ги посещава в провинцията, но тя твърди, че това са цялостни измислици. Майка й и татко й постоянно са я подкрепяли морално в житейските й решения. Дори когато всички я нападали поради връзката й с Блатечки, баща й Красимир застанал твърдо до нея. „ Харесвам Асен за шурей!  Имам хубаво мнение за него. Много добре се грижи за Диляна и за Борил. Изключителен артист и човек! Дъщеря ми ми се кара, когато си купя вестник и чета нелепостите, които се пишат за нея. Бяха писали, че сме скарани, а ние в действителност сме в прелестни връзки! ”, споделял е господин Попов.

Връзката на Диляна и Асен мина през доста тествания, само че в последна сметка любовта им спечелва. С днешна дата те живеят под един покрив и въпреки че нямат подписан брак, се усещат като същинско семейство. Двамата заобикалят да приказват за персоналния си живот, само че загатват, че неприятностите са останали в предишното и в този момент всичко посред им е умерено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР