Дилър на наркотици организирал разпространение на територията на областния град

...
Дилър на наркотици организирал разпространение на територията на областния град
Коментари Харесай

Още един наркодилър заловиха в Пазарджик

Дилър на опиати провел разпространяване на територията на регионалния град е арестуван от чиновници на бранш «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик. След дълга и упорита работа екипи на бранша пристъпили към реализация във вторник и сряда.

При инспекция в гаражно помещение употребено от престъпно проявения С.Т.- 23г. от Пазарджик били открити към 31 грама суха листна маса, която реагирала позитивно на марихуана. Последвало претършуване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали близо 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин.

Полицаите направили инспекция в офис на куриерска компания в регионалния град. Там те разкрили пратка предопределена за С.Т. Вътре имало съвсем 210 грама зелена листна маса, която реагирала позитивно на синтетичен канабиноид. Така в началото събраните данни на криминалистите се удостоверили изцяло.

В хода на следствието било устовено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и околните села. Той е арестуван в началото за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. В послевдствие срокът на задържане е продължен от прокуратурата със 72 часа.

Работата по документиране на незаконната му активност продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР