Дигиталните технологии не просто са част от живота ни, а

...
Дигиталните технологии не просто са част от живота ни, а
Коментари Харесай

Слави Дяковски: Бизнесът у нас е необходимо не да мисли как ИИ ще измести хората, а как той може да му помогне

Дигиталните технологии не просто са част от живота ни, а те изместват някои процеси и ги трансформират в изначално цифрови. Светът към нас се трансформира софтуерно и човек би трябвало да върви в крайник с времето. Това сподели в предаването " Човекът на фокус " на Радио " Фокус " притежателят на организация за цифров маркетинг Spread It Слави Дяковски.

Дигиталните технологии са част от актуалната действителност и те не просто допълват, а са в центъра на тази наша реалност, акцентира той и изясни още, че " когато приказваме за цифрова стопанска система чисто на равнище доктрина се приказва, че би трябвало да имаме цифрово ядро. В центъра на тоя развой би трябвало да залагаме на цифровото. И оттова насетне почваме да градим къде можем и на друго място да бъдем. Просто сега фокусът  почти на всички места е в цифровото. “

По думите му изкуственият разсъдък навлиза от ден на ден в разнообразни типове бизнеси и технологии, и тъкмо по тази причина бизнесът в България е належащо не толкоз да мисли от позиция по какъв начин той ще е измести хората от работните им места, а по какъв начин изкуственият разсъдък може да му помогне да се оправя с работата си по-бързо и по-добре. " За по-малкия бизнес има доста неща, които с доста дребен финансов запас, можем да допринесем за подобрението им или да автоматизираме процеси. С помощта на този изкуствен интелект в действителност ти си станал неведнъж по-продуктивен и това е доста по-евтино и преференциално както за клиента, по този начин и за работодателя, “ счита той.

Според Слави Дяковски в България към този момент се следи една позитивна наклонност на смяна на метод на мислене на бизнесмените и притежателите на бизнес, като от ден на ден личните на бизнес и мениджърите осъзнават значимостта на присъединяване им в цифровите процеси и цифровата стопанска система: " Защото в основата на всичко това е доверието. И с интернет, и с всички цифрови и платформи и средства за връзка ние можем да градим елементарно доверие с нашите таргет потребители/клиенти, “ изясни още той, като обясни още, че развиването на цифровата стопанска система у нас е муден развой, само че все пак тези цифрови канали са извънредно добра опция за бизнеса.

Важно е да се знае по какъв начин работят платформите и към кого са ориентирани те, за можем сполучливо да се възползваме от опциите, които те дават за реклама и привличане на нови клиенти, означи още експертът, като изясни също по този начин, че " постоянно може да се допитваме най-малкото за консултация до маркетолози по какъв начин работят другите платформи като логаритми, с цел да се възползваме по-добре от тях. “

Слави Дяковски  разясни още, че има доста тънкости от хетерогенен темперамент в цифровия маркетинг, които с изключение на софтуерната част, информацията за другите платформи и така нататък, човек би трябвало да се преценява и с други фактори, като логиката на психиката на потребителите, образните тласъци и доста други елементи на маркетологията. Според него би трябвало да имаме задоволително добре квалифицирано наличие, с цел да може погледът на човек да спре на неговия артикул или услуга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР