DIGITALL е новият бранд под който ще оперират след финализиране

...
DIGITALL е новият бранд под който ще оперират след финализиране
Коментари Харесай

ec4u и BULPROS ще работят под нов бранд

DIGITALL е новият бранд под който ще оперират след завършване на сливането си ec4u и BULPROS. Това е идната фаза от взаимното развиване за предстоящ напредък.

Компанията, която разполага с повече от 1400 чиновници в 25 офиса в 11 страни, предлага цялостна гама от цифрови облачни решения, в това число за киберсигурност, миграция и ръководени услуги за сериозните бизнес процеси в областта на маркетинга, продажбите, обслужването и електронната търговия през целия витален цикъл на клиента.

DIGITALL ще бъде ръководена от потвърдилия се управнически екип в лицето на Ивайло Славов като основен изпълнителен шеф и Давид Лау като основен действен шеф, които са оглавявали двете  предшестващи компании и ще продължат да имат обилни дялове в новосъздадената организация.

" Наистина се гордея с тази нова крачка в развиването ни и основаването на DIGITALL. Очаквам дружно с мениджърския екип да поведем компанията към по-нататъшен напредък. Новият бранд алармира ясния ни ангажимент да предложим идващото потомство потребителско прекарване по пътя на цифровата промяна. “, разяснява Ивайло Славов, основен изпълнителен шеф на DIGITALL.

Като последваща разумна стъпка за одобряването и завоюване на нови бизнес позиции разяснява бранд обединяването и Давид Лау, основен действен шеф на DIGITALL. " Целта ни е забележителен търговски и районен напредък, защото сплотяваме напъните си и отваряме нова глава под марката DIGITALL за нашата общественост - чиновници, клиенти и сътрудници. С нашите новаторски бизнес и софтуерни оферти, мощната ни потребителска база и ясното ни позициониране на обещаващия цифров пазар съм изцяло уверен, че разполагаме с основните съставки за предстоящ триумф и ще се превърнем в един от най-значимите цифрови играчи на пазара. ", добавя той.

Ръководният екип ще бъде подсилен в границите на Консултативния съвет от водачи в сектора със изчерпателен и допълващ се опит в бранша. Към Консултативния съвет се причисляват Хамид Акаван, който има богат опит в бранша от работата си като основен изпълнителен шеф и основен действен шеф на T-Mobile и Deutsche Telekom AG; специалистът в региона на цифровите услуги Грегор Бийлер, който е бил в надзорните препоръки на няколко водещи IT компании, както и в управническия екип на Microsoft; и специалистът в региона на киберсигурността Франк Бранденбург, който има двадесет и осем години опит в продажбите, маркетинга, бизнес развиването и финансовия мениджмънт, в това число като световен основен действен шеф на NTT Security. Партньорите от Silverfleet Capital - доктор Кристиан Зюс и Йоахим Браун също се причисляват към Консултативния съвет.

" Бързият ритъм на софтуерния прогрес оказва въздействие върху всички промишлености, създавайки отлични благоприятни условия за DIGITALL като водач в региона на трансформацията да поддържа клиентите ни в тяхното цифрово пътешестване. " означи ръководителят на Консултативния съвет на DIGITALL Хамид Акаван. " Нашата тактика за напредък на DIGITALL е елементарна - измерваме триумфа си посредством триумфа на нашите клиенти. "

" Бизнесът с облачни платформи е извънредно прелъстителен и динамичен ", добави Грегор Бийлер, член на Консултативния съвет. " Радвам се, че имам опцията да оказа помощ на компанията да разгърне цялостния си капацитет. "

" Впечатлен съм от мениджърския екип и проектите му за бъдещето ", споделя Франк Бранденбург, член на Консултативния съвет. " Ребрандирането е още едно ясно доказателство за упоритостите на компанията. "

DIGITALL към този момент има няколко стратегически партньорства с водещи играчи в региона на цифровите платформи. Очакваме с неспокойствие да помогнем на компанията да изследва спомагателни области за съдействие и разширение, обявиха доктор Кристиан Зюс и Йоахим Браун, сътрудници в Silverfleet Capital - паневропейската компания за частни вложения, подкрепяща новата компапия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР