DigitalInstagram е сред най-популярните социални мрежи, но може да се

...
DigitalInstagram е сред най-популярните социални мрежи, но може да се
Коментари Харесай

3 лесни начина да качваме снимки в Instagram от компютър

Digital

Instagram е измежду най-популярните обществени мрежи, само че може да се употребява пълноценно единствено от мобилен телефон. Много хора обаче желаят да могат да качват фотоси в Instagram непосредствено от своя компютър. AndroidPIT ни демонстрира три метода по какъв начин може да стане това.

Режимът за разработчици в браузъра

Един от най-лесните способи е да симулираме мобилното приложение непосредствено в браузъра си. Това звучи комплицирано, само че в действителност става много елементарно и бързо. За задачата би трябвало да посетим Instagram през браузъра си и да влезем в профила си. След това натискаме бутона F12 на клавиатурата, който ще задейства режима за разработчици на браузъра.

 

В менюто в дясно би трябвало да се натисне бутона, който задейства адаптивния режим. Това е икона, която демонстрира смарт телефон и таблет и ще промени дизайна на страницата до подобен за мобилно устройство. А по този начин ще се появят и всички познати функционалности на Instagram.

Официалното приложение за Windows 10

Instagram разполага и с публично приложение за Windows 10. То е гратис и може да се изтегли от Windows Store. Дизайнът му е малко по-различен от този на приложенията за iOS и Android, само че функционалностите са съвсем същите. Присъства и опция за качване на фотоси непосредствено от компютъра.

 

Може да използваме емулатора BlueStacks

Платформата BlueStacks съставлява виртуална среда, в която може да се конфигурират и употребяват доста от известните игри и приложения за Android. Тя е безвъзмездна, като разрешава на човек да употребява съвсем пълноценно Android на компютъра, в това число с обичаните си приложения и задействани профили в тях.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР