digital.bgСоциалната изолация заради пандемията от COVID-19 вече затвори почти всички

...
digital.bgСоциалната изолация заради пандемията от COVID-19 вече затвори почти всички
Коментари Харесай

Google Maps ще ни показва кои заведения доставят храна за вкъщи

digital.bg

Социалната изолираност поради пандемията от COVID-19 към този момент затвори съвсем всички физически обекти в огромните градове. В момента потребителите могат да посещават само аптеки, бензиностанции и магазини за храна. Спирането на тези обекти основава доста усложнения и неудобства, само че е основен детайл от тактиката на държавните управления в битката против ковид. Въпреки, че доста заведения за хранене и заведения за хранене са затворени за клиенти въпреки всичко те не престават да работят, като оферират доставки по домовете. Това е и единственият метод да спасят бизнеса си в невижданата обстановка, в която COVID-19 постави всички.

 

Поръчването на храна у дома е подобаваща алтернатива в разнообразни случаи, изключително когато нямаме въодушевление да сготвим. По този метод можем да си спестим и ненужно вървене до магазина и респективно от срещите с други хора. В момента има многообразие от приложения, които разрешават да ревизирате дали обичаното ви място за ядене предлага доставки за у дома. Скоро към тях ще се причисли и Google Maps. Популярната услуга за навигация е много уместно за разкриване и препоръчване на атрактивни заведения и забележителности във вашата локация. Вече се работи над функционалност, която ще демонстрира и кои вериги оферират поръчки за домовете.

 



 

По този метод ще можем още по-бързо, елементарно и комфортно да открием нещо друго за ядене и да го поръчаме непосредствено от Гугъл Maps. Новата функционалност ще демонстрира на предпочитана позиция заведенията, които оферират сходна опция и ще е съпроводена с всички елементи, които ви трябват за противоположна връзка. Промотирането на местни заведения за хранене в приложението също по този начин може да им разреши да доближат до повече консуматори и респективно да генерират повече доходи, до момента в който продължава международната пандемия от ковид, оповестява PhoneArena.

 

Според наличната информация Гугъл към този момент популяризират новата функционалност до устройствата с Android и iOS. Това значи, че в къси периоди ще е налична за всички консуматори. Собственици на смарт телефони към този момент могат да я употребяват в някои европейски страни, измежду които Англия, Франция и Италия. Ако получите ъпдейта на Гугъл Maps ще видите функционалността непосредствено под вградената търсачка на приложението. Кликнете върху " Takeout " или " Delivery ", с цел да разгледате наличните варианти и да се свържете с пожеланото от вас заведение за доставка на храна.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР