digital.bgКомпанията вече разкри плановете си да спре поддръжката за мобилното

...
digital.bgКомпанията вече разкри плановете си да спре поддръжката за мобилното
Коментари Харесай

Приложението Google Inbox няма да е достъпно след 2 април

digital.bg

Компанията към този момент разкри проектите си да спре поддръжката за мобилното приложение при започване на актуалната година. Сега разбираме, че Google Inbox няма да е налично за потребителите след 2 април. Гугъл към този момент започнаха да популяризират известия до профилите, с които ни осведомят, че остават 15 дни преди края на мобилното приложение. Тук е момента да уточним, че на същата дата стопира и поддръжката за обществената мрежа Google+, която по този начин и не съумя да придобие популярността, която се очакваше. 

 

Нотификациите, които осведомят за прекъсването на Google Inbox включват и линк към формалното приложение на Gmail. Причината е, че за в бъдеще компанията ви подканва да продължите да го употребявате като опция на Гугъл Inbox. Повечето функционалности на приложението ще са налични в Gmail, което важи и за всичките ви известия. Това значи, че няма да се постанова да предприемате никакви дейности, с цел да си извършите аварийно копие на значимата за вас информация, съобщи AndroidAuthority. 



 

Входящата преписка и изпратените имейли ще се синхронизират автоматизирано с Gmail за оптимално улеснение на потребителите. Идеята зад Гугъл Inbox бе много примамлива, само че наподобява незадоволителна, с цел да накара повече хора да изоставят добре познатия интерфейса на Gmail. Софтуерните инженери на компанията ще продължат в идващите седмици да работят интензивно, с цел да обезпечат интеграцията на всички функционалности от Google Inbox в формалното приложение на Gmail.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР