digital.bgИнтеграцията на Dark Mode режими вече обхваща повечето водещи приложения

...
digital.bgИнтеграцията на Dark Mode режими вече обхваща повечето водещи приложения
Коментари Харесай

Започна разпространението на Dark Mode режима във Facebook за Android

digital.bg

Интеграцията на Dark Mode режими към този момент обгръща множеството водещи приложения за смартфони, които използваме всеки ден. Едно от дребното изключения е Фейсбук, които от месеци работят, с цел да предложат функционалността на потребителите на Android. По всички проличава, че скоро чакането ще завърши, защото компанията стартира да популяризира " Dark Mode " режима до приложението си за платформата. Някои консуматори към този момент имат достъп до функционалността и качиха скрийншоти в интернет.

 



 

Най-вероятно компанията се нуждае от последни проби преди да разреши на всички притежатели на смарт телефони с Android да се възползват от преимуществата на този режим. Компанията към момента не е удостоверила публично по кое време нощният режим във Фейсбук ще бъде подготвен за потребителите на Android, само че евентуално ще се случи скоро. От AndroidPolice настояват, че се изпипват разнообразни елементи и се отстраняват някои проблеми при превключването сред обособените секции на Facebook.

 



 

Oсновното преимущество на Dark Mode режимите е обвързвано с по-ниската консумация на сила, което подсигурява по-дълъг живот на батерията. Тази функционалност е подобаваща за скролване в емисията ви вести вечер, защото не натоварва очите. Публичните проби с Dark Mode евентуално значат, че Фейсбук са напреднали съществено в създаването на функционалността. Остава да забележим по кое време всички консуматори на Android ще могат да тестват нощния режим на смарт телефоните си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР