digital.bgGoogle Play е едно от най-важните приложения за мащабната екосистема

...
digital.bgGoogle Play е едно от най-важните приложения за мащабната екосистема
Коментари Харесай

Google тестват инкогнито режим в Google Play

digital.bg

Гугъл Play е едно от най-важните приложения за огромната екосистема от устройства с Android. Всеки ден стотици милиони потребителите влизат в онлайн портала, с цел да откривате и изтеглят атрактивно наличие. Компанията непрекъснато актуализира Гугъл Play с нови функционалности, които по едно и също време улесняват работата ни и подсигуряват сигурността на потребителите. Една от идващите концепции, над които се работи е интеграцията на тайно режим в Google Play.

Oчакванията са това да бъде едно от най-интересните усъвършенствания в идната версия, който е с номер Гугъл Play Store 17.0.11. Засега потребителите нямат достъп до приложението, само че тестванията към този момент са в своята крайна фаза. Това значи, че в къси периоди Гугъл Play и новия тайно режим ще могат да се тестват от всички притежатели на смартфони. Следващата версия на онлайн магазина ще ни предизвестява за зловредни приложения, оповестява xda-developers.

 



 

Гугъл Play ще ни подкани да прегледаме още веднъж разрешенията, които сме дали за апаратура на нов сфотуер. По този метод бихте си икономисали опцията обещано приложение да продължи да конфигурира файлове неусетно от потребителите. През последните месеци Гугъл обновиха доста от своите артикули и услуги, които към този момент оферират тайно режими на редовно равнище. Изглежда, че същото скоро ще се случи и с Гугъл Play, което евентуално ще се хареса на много потребителите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР