Диетолозите и експертите по здравословно хранене препоръчват да не започваме

...
Диетолозите и експертите по здравословно хранене препоръчват да не започваме
Коментари Харесай

5 напитки за бърз метаболизъм, които да поемете на гладно

Диетолозите и специалистите по здравословно хранене предлагат да не започваме деня си с изобилна закуска. Преди да закусим е по-добре първо да засилим метаболизма си. А какъв по-добър метод да реализираме това от силата на природата. Ето какво какви питиета би трябвало да се консумираме заран на празен корем, с цел да засилим метаболизма си.

Сок от пшенична трева
Пресният сок от пшенична трева има доста изгоди за здравето. Той оказва помощ за намаляване, дава чувство за задоволеност, облекчава кожните болести, прочиства от отрови, укрепва имунната система, усъвършенства кръвообращението и храносмилателните процеси, понижава болката при артрит и ни зарежда с сила, написа struma.bg.

Лимонена вода
Това е извънредно здравословна напитка за тялото. Добавете 2 супени лъжици лимонен сок към чаша топла вода. Консумирайки лимонена вода на гладно ще подобрите имунитета си, ще премахнете токсините от тялото си, ще подобрите действието на стомаха си и производството на стомашен сок.

Лимонена вода с мед и джинджифил
Тази напитка облекчава киселините и гаденето, подтиква храносмилането и укрепва имунната система. Освен това усъвършенства положението на кожата. За да приготвите лимонената напитка, кипнете вода и прибавете парче джинджифил към нея. След това прибавете супена лъжица мед и сока от половин лимон.

Чай от подправки
Здравословният чай за стомаха и червата съдържа черен пипер, канела, джинджифил и куркума. По предпочитание прибавете мед или лимон.

Напитка от мащерка и черен пипер
Тази напитка е изключително потребна за тези, които постоянно страдат от ринит и синузит. Това ще ви помогне да изчистите носа си от секретите и да се отървете от инфекцията.

За да приготвите лековитата напитка, би трябвало да вземете супена лъжица мащерка, черен пипер, настърган джинджифил и куркума. Добавете подправките към водата и я оставете да къкри 10 минути, след което прецедете и консумирайте течността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР