Диетоложката на звездите Енджи Касабие е бременна в седмия месец

...
Диетоложката на звездите Енджи Касабие е бременна в седмия месец
Коментари Харесай

Тайната падна: Енджи Касабие е бременна, ето какво е бебето

Диетоложката на звездите Енджи Касабие е бременна в седмия месец и чака момченце през декември. Това разкри пиарът й Наско Лазаров, който е измежду най-близките й хора. Красавицата обаче от поверие не желае да приказва за щастливото събитие, макар, че слуховете се носят от месеци.

Причината е, че зад гръба си има неприятен опит със загубата на близначките си в шестия месец преди две години и още един импровизиран аборт, който претърпя в края на 2018 година, написа в. " Галерия ".

Затова в този момент Енджи се е зарекла да мълчи до момента в който не гушне бебето си. Тя към момента се колебае къде да роди - в България или в родния Ливан като към този момент бременността й следи един от най-хубавите родни гинеколози лекар Иван Сигридов, при който вървят куп звезди.

Той разкрил казуса за първите две загуби, които били чисто лекарска неточност и я уверил, че този път всичко с момченцето ще бъде наред. Енджи ще се появи за първи път с наедряло коремче на 28 септември пред 500 бременни дами и ще им изнесе лекция, на която ще ги учи по какъв начин да се хранят здравословно. Самата тя съвсем не е качила непотребни килограми, макар растящото в нея бебче.

Тя не стопира да работи и при започване на ноември започва здравословни уикенди във Велинград. Този пък тя е уверена, че всичко с детето й ще е наред. През 2017 година Енджи влезе в болница по неотложност след мощни контракции, които обаче докторите не одобряват съществено. Те й изясняват, че са естествени и по тази причина я боли коремът. Болките обаче довели до пръсване на единия околоплоден мехур. Така получила зараза и се наложило да махнат бебета, с цел да спасят нейния живот.

Тя обаче отхвърли да съди лекарите, тъй като счита, че по-голям съдник от Бог няма. " Явно експертите са били със затворени очи за уроките, които са ни направени с мъжа ми. Купихме апартамент в Бейрут и ни излъгаха. Откраднаха ни парите за него. Колата на мъжа ми се счупи, а майка ми получи сърдечен удар. Не имах вяра в уроки, само че все намирах нещо в колата. Нямам друго пояснение за всичко, което ни сполетя. Мъката по бебетата ми е голяма. Но Господ ги е основал, Господ ги е взел. Вярвам, че са в Рая и ни чакат да ни одобряват в миналото там. ", показа с болежка преди време Касабие.

Голямата покруса я сплотила още повече с мъжа й - модела и тв водещ Рабих ел Зейн. Тя изрично отхвърля слуховете, че двамата са имали интервали на рецесия и даже са били разграничени. За злощастие Енджи претърпя и импровизиран аборт в края на предходната година, когато посещава прочут медицински център. Но поради лекарска неточност още веднъж губи бебето.

В началото на тази година пък изгубила обичаната си баба, на която е кръстена. Тя я отгледала, защото родителите й доста работели. Баба й била туркиня и била измежду най-красивите и известни дами в родината си. Дори е печелила купата Мис Турция. " Смъртта й беше тежък потрес за мен, тъй като не можах да я видя, да й кажа " довиждане ". Отиде си от инсулт. Много ще ми лиспва, имам вяра обаче, че ще ме пази от горната страна. ". Сега Енджи е уверена, че неприятното е зад тила й и я чакат единствено хубави моменти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР