Диетоложката Енджи Касабие е бременна в седмия месец и очаква

...
Диетоложката Енджи Касабие е бременна в седмия месец и очаква
Коментари Харесай

Енджи Касабие става майка

Диетоложката Енджи Касабие е бременна в седмия месец и чака момченце през декември, написа HotArena. Красавицата обаче от поверие не желае да приказва за щастливото събитие, макар, че слуховете се носят от месеци. Причината е, че зад тила си има неприятен опит със загубата на близначките си в шестия месец преди две години и още един импровизиран аборт, който претърпя в края на 2018 година.

Затова в този момент Енджи се е зарекла да мълчи, до момента в който не гушне бебето си. Тя към момента се колебае къде да роди - в България или в родния Ливан като към този момент бременността ѝ следи един от най-хубавите родни гинеколози лекар Иван Сигридов, при който вървят куп звезди. Той разкрил казуса за първите две загуби, които били чисто лекарска неточност и я уверил, че този път всичко с момченцето ще бъде наред. Енджи ще се появи за първи път с наедряло коремче на 28 септември пред 500 бременни дами и ще им изнесе лекция, на която ще ги учи по какъв начин да се хранят здравословно. Самата тя съвсем не е качила непотребни килограми, макар растящото в нея бебче.

Тя не стопира да работи и при започване на ноември започва здравословни уикенди във Велинград. Този път тя е уверена, че всичко с нейното дете ще е наред. През 2017 година Енджи влезе в болница по неотложност след мощни контракции, които обаче докторите не одобряват съществено. Те ѝ изясняват, че са естествени и по тази причина я боли коремът. Болките обаче довели до пръсване на единия околоплоден мехур. Така получила зараза и се наложило да махнат бебета, с цел да спасят нейния живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР