Диетологът Огнян Симеонов е категоричен – за да се отслабне

...
Диетологът Огнян Симеонов е категоричен – за да се отслабне
Коментари Харесай

Диетологът Огнян Симеонов разкри как най-лесно да свалим корема

Диетологът Огнян Симеонов е безапелационен – с цел да се отслабне в региона на корема и кръста е належащо на първо място да се ограничи приемът на въглехидрати! Когато се касае за самун, то дневната дажба не би трябвало да надвишава 2 филийки вид пълнозърнест.

Но за препоръчване е, хлябът да се спре въобще за 1 – 2 седмици и да се реши резултатът от това. Защото всеки човек отслабва по друг метод според от спецификата на организма да се зарежда енергийно и да разгражда веществата.

Според диетологът, киноата (зърноподобна просвета, отглеждана най-вече поради ядивните си семена) може да замести сполучливо хляба и е целесъобразно в интервалите на ограничаване да се употребява точно киноа; нормално нейните семена се поставят в зелените салати, само че може и в салати от краставици и домати.

Огнян Симеонов припомня, че може да се дефинират дни, в които да се хапват единствено салати, да се одобряват доста течности и хлябът да се замести с елда (род покритосеменни растения, някои типове ат които се употребяват като зърнена храна), която също е доста потребна.

Допуска се обаче, че диетите могат да доведат до общо намаляване на организма и той да стане предразположен на разнообразни заболявания. Как това може да бъде избегнато? Симеонов дава отговор и на този въпрос: защото вирусите, бактериите и паразитите виреят в кисела среда, то при „ алкално тяло “ те няма с какво да се хранят и човек на практика не боледува!

Поради това е мощно целесъобразно да се мине напълно на алкална храна. Друг вид е да се приема сода бикарбонат, само че тя да е пречистена или вид био, а не продаваната в супермаркетите. Много хора се лекуват точно със сода и то при тежки болести, включително и рак, защото, алкализирайки организма, тя стопира зареждането на туморните кафези.

Сведения гласят, че доктор Симончини, впръсквайки в израстък сода бикарбонат, реализира неговото окисляване и последователно раздробяване. Накрая да ви осведомим: за поддържане на положително здраве е задоволително да вземате на ден по 1 ч.л. сода, разтворена във вода, а в случай че задачите намаляване – правете постоянно вани със сода и морска сол! Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР