Диетите могат да зародят много сериозни проблеми особено ако се

...
Диетите могат да зародят много сериозни проблеми особено ако се
Коментари Харесай

Без да пазите строга ДИЕТА – спазвайте тези 8 съвета и ще стопите килограмите

Диетите могат да зародят доста съществени проблеми изключително в случай че се подлагате на жестоки такива. Има привички от всекидневието ви, които ви вредят да сваляте килограми. Ако ги преустановите, отслабването ще става доста по-лесно, даже и без да се подлагате на строги режими и диети. Ето нашите препоръки:

Добавете здравословни мазнини към вашата диета

При множеството диети мазнините се отстраняват изцяло, само че това не е тъкмо вярно. Добавете към диетата си ядки да вземем за пример, тъй като мазнините се преработват най-бавно, от което следва, че възприятието за задоволеност ще трае по-дълго. Ако подбирате храни със здравословни мазнини, отслабването няма да е мит.

Не надценявайте загубата на калории при физическата интензивност

След подготовка се усещаме много изморени и си мислим, че сме изразходвали всички признати калории, след което си разрешаваме още веднъж да си хапнем щедро. Но ще се изненадате каква дребна част от признатите калории в действителност сте изгорили. Има редица приложения и технологии, с които да следите изгарянето на мазнини при подготовка, предлагаме ви да го вършиме, с цел да не прекалявате по-късно с храненето.

Мийте добре плодовете и зеленчуците

Възможно е да са останали пестициди по тях, по тази причина ги измивайте доста деликатно преди консумация, защото пестицидите могат да забавят метаболизма, а това от своя страна да попречва топенето на мазнини.
 Не е за поверие, само че има метод да смъкнем килца, без да стопираме захарта Не е за поверие, само че има метод да смъкнем килца, без да стопираме захарта
Ако желаете да свалите непотребните килограми, само че пък не можете да елиминирате сладкото от менюто си изцяло, ви предлагаме да изпробвате...

Вдишвайте миризмата на зехтин

Заместете олиото и маслото със зехтин, той задържа ситостта ви за по-дълго време. Факт е, че даже единствено помирисването на зехтин поддържа равнището на кръвната захар устойчиво, от което не чувствате апетит.

Яжте на драго сърце  

Ако похапвате на драго сърце, то по-дълго ще се чувствате сити и няма да почувствате апетит. Това е по този начин поради хормона, който контролира апетита – грелин. Той се покачва, когато сме уплашени, хапваме небрежно и без предпочитание, и понижава, когато консумираме храната умерено и с готовност. Освен това ви предлагаме да наблягате на обичаните ви здравословни храни, а не да се мъчите с броколи, в случай че да вземем за пример ги ненавиждате.

Изберете вярната паста
 Дебелее ли се от ядките? Дебелее ли се от ядките?
Дебелее ли се от потреблението на ядки или ви оказват помощ да отслабнете? Диетите нормално стоят настрани от ядките. Излишно, тъй като ядките...

Хората, опитващи се да смъкват килограми, е целесъобразно да избират храни с невисок гликемичен показател. Разбира се, другите храни имат друго равнище на този показател, а от пастата е най-добре да консумираме спагети, защото те са с най-нисък подобен, а макароните – с най-голям, тях избягвайте.

Приемайте калций, в случай че не консумирате млечни артикули

Дали поради нетърпимост към лактоза, или по други съображения, някои хора изцяло изключват млечните артикули от менюто си. Но те са богати на калций, необходим ни с изключение на за здравето, а и за ускорение на метаболизма. Затова в случай че не консумирате млечни артикули, приемайте калций на таблетки, може да добавите и витамин Д.

Яжте черен шоколад

Ако сте на диета с ниско наличие на въглехидрати, хапвайте понякога по малко черен шоколад, по този начин ще постигате баланс и няма да се получи йо-йо резултат от диетата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР