Диетите, използвани без консултация с диетолог или лекар, могат да

...
Диетите, използвани без консултация с диетолог или лекар, могат да
Коментари Харесай

Най-опасните диети

Диетите, употребявани без консултация с диетолог или доктор, могат да доведат до съществени последствия за здравето и да завършат с йо-йо резултат.
Може да сте попадали на диети в интернет които са съмнителни, само че не ги опитвайте, изключително в случай че някой ви обещае да отслабнете доста за малко време.
 4 основни правила за щастливо намаляване 4 основни правила за щастливо намаляване
Хранителните режими могат да бъдат изключително изтощаващи. Когато не ядем обичаната си храна, ние започваме подсъзнателно да се изнервяме. П...
Списък с диети, които безусловно никой не би трябвало да пробва!
Диетата на балерината
Опитващия тази диета приема 10-дневно меню за намаляване и пречистване, по време на което всеки ден се губят 1 кг, тъй че след диетата тежестта би трябвало да демонстрира до 10 кг по-малко. За страдание, заради минималната дажба храна и бързата скорост на намаляване, това води до загуба на тегло за сметка на изтощаването на тялото, което може да докара до разнообразни рискови болести!
Ефект? Ако някой упорства и не припада по пътя, той може да разчита на бързо намаляване и след него натоварен йо-йо резултат при положение на естествена консумация на калории. По време на диетата на балерината няма понижаване на телесните мазнини, само че се работи за дехидратиране на тялото.
 10 съвета за намаляване, с които в действителност ще свалите килограми 10 съвета за намаляване, с които в действителност ще свалите килограми
За да отслабнете, би трябвало да създадете калориен недостиг 1. Намалете захарта, в случай че не можете да се откажете от нея - що се отнася до заха...
Тения диета
Звучи неуместно, нали? Тази рискова концепция се е употребила от обезверени от килограмите си дами от 30-те години на предишния век! Тя се върна в орбитата на интерес, макар сериозните последствия от повишаването на паразита в тялото. Диетата с тения включва усвояване на яйца от тения в специфични и рентабилни таблетки. Това е всичко, с цел да се развие тенията в червата, абсорбирайки хранителни субстанции. Целта тук е свръх бързо събаряне на килограмите.
Монодиета
Толкова известна диета със зеле или ориз и ябълки. Както подсказва името, диетата се състои в това да се употребява най-вече един тип артикул за дълго време, който може да се подготвя свободно и елементарно. Яденето на едно и също нещо още веднъж и още веднъж води до бързо уморяване от усетите и депресивно въодушевление. Теглото в действителност понижава при тези типове диети, само че това също не е потребно за вашето здраве. За да действа вярно, човек се нуждае от няколко десетки разнообразни хранителни субстанции в яденето, тъй като ястия най-вече със зеле в продължение на три седмици да вземем за пример, по-скоро ще бъде по-близо до анемия, в сравнение с до здравословно намаляване.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР