Диетата с варени яйца е яйчена как звучи – програма

...
Диетата с варени яйца е яйчена как звучи – програма
Коментари Харесай

Какво представлява диетата с варени яйца и наистина ли работи?

Диетата с варени яйца е яйчена по какъв начин звучи – стратегия за намаляване, която включва варени яйца за най-малко едно хранене всеки ден.

Но яйчената диета ли е всичко, което е измислено? И какъв брой здравословно е да ядете яйца всеки ден? Експертите имат няколко прозрения за диетата, която дава обещание да помогне на хората да изгубят до 25 кг единствено за две седмици.

Диетата е разказана за първи път в книгата от 2018 година „ Диетата с варени яйца: Лесният бърз метод за намаляване! “ от Ариел Чандлър. Диетата също е необятно разпространявана в TikTok, като уеб сайтът за диета с едно варено яйце събра над три милиона гледания.

В диетата има даже някои звезди: Никол Кидман твърди, че е яла твърдо сварени яйца, преди да се снима в „ Студената планина “.

Диетата не е комплицирана или сложна за съблюдаване: Закуската включва най-малко две яйца и един плод, с опция за включване на зарзават с ниско наличие на въглехидрати или протеин. Обядът и вечерята се състоят от яйца или постни протеини, плюс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР