Диетата с таратор , както навярно сами се досещате, се

...
Диетата с таратор , както навярно сами се досещате, се
Коментари Харесай

Винаги я започвам през юни и до началото на юли съм се стопила: Тази диета е засищаща, освежаваща и се спазва лесно

Диетата с таратор, както вероятно сами се досещате, се основа на изобилното похапване на известната по нашия край лятна чорба. Тя е засищаща, освежаваща и се съблюдава много елементарно.
Освен че ще свалите някой различен непотребен кг, с нейна помощ също по този начин ще възстановявате перисталтиката на червата.
Заради чесъна, съдържащ се в таратора пък, ще подсилите имунната си система и ще подобрите положението на кожата и косата си. Копърът пък, който е източник на витамин С, витамин В1, витамин В2, витамин Е, калций, фосфор и доста други потребни съставки, ще ви е от изгода при стомашни неразположения, бодърствуване, раздразнителност, анемия, менструални разстройства и други

Диетата с таратор се съблюдава две седмици. След това би трябвало да преминете последователно към остарелия си метод на хранене, като се стараете да не приемате едновременно доста разнообразни типове храна.
Започнете с по-леки артикули от растителен генезис и с всеки минал ден включвайте по нещо ново в менюто. Ако се придържате към режима, ще свалите до 7 кг, като резултатът няма да е краткотраен. А ето я и самата диета:
Закуска: 9.00 часа – две сварени яйца или купичка мюсли с плодове;
Обяд: 12.00 часа – таратор в количество по избор;
Следобедна закуска: 15.00 часа – таратор в количество по избор;
Вечеря: 18.00 часа – таратор в количество по желание.

Докато трае диетата, е желателно да не добавяте доста сол в таратора. При приготвянето му не трябва да ползвате олио, зехтин или различен тип лой. Докато се придържате към режима, можете да пиете кафе, само че е добре да не приемате алкохолни питиета, както и плодови сокове, съдържащи захар.
За да има по-голям резултат диетата, е добре да не се приема самун с таратора. Ако въпреки всичко чувствате остра нужда от него, можете да си позволявате единствено по една филия пълнозърнест самун на ястие.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник zajenata.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР