Диего Коста се завърна в Мадрид, където ще започне подготовка

...
Диего Коста се завърна в Мадрид, където ще започне подготовка
Коментари Харесай

Диего Коста се завърна в Мадрид

Диего Коста се завърна в Мадрид, където ще стартира подготовка за своето завръщане в игра, което най-рано може да се случи при започване на 2018 година.

Коста ще води тренировки с тима на Атлетико Мадрид, защото „ дюшекчиите “ нямат право да картотекират нови попълнения до 1 януари 2018 година.

В идващите часове нападателят се чака да премине медицински прегледи, с цел да бъде финализирана договорката сред Атлетико Мадрид и Челси.

Коста се чака да участва на мача сред Атлетико Мадрид и Севиля на „ Уанда Метрополитано “.

Ръководството на Челси даде позволение за прехвърлянето, който съгласно информации е на стойност 55 милиона евро плюс 10 милиона евро спомагателни бонуси.

Коста ще подпише контракт с Атлетико до 2021 година.

Диего Коста: Тръгвам си без горчилка към никого от Челси

Голмайсторът ще може да играе от януари, защото клубът има възбрана за прехвърляния до края на годината. До тогава играчът единствено ще тренира с тима. За Диего Коста това ще бъде трети престой в Атлетико. Той игра за тима в интервала 2007-2009, след което бе продаден на Райо Валекано. Година по-късно Коста се завърна в Мадрид и игра на "Калдерон " до 2014-а.

Диего Коста е най-скъпата покупка в историята на Атлетико

„ Много съм благополучен, че съм си у дома. Най-накрая съм тук. В целия свят знаят, че моето предпочитание бе да се върна в Атлетико Мадрид. Много съм признателен на Мигел Анхел Хил Марин за всичко, което направи за моето завръщане. Не желаех да напущам Челси по метода, по който стана. Физически се усещам добре “, разяснява Коста при идването си на летището в Мадрид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР