ДИЪРБОРН, Мичиган (AP) — На изгрев четвъртък в Диърборн, Мичиган,

...
ДИЪРБОРН, Мичиган (AP) — На изгрев четвъртък в Диърборн, Мичиган,
Коментари Харесай

Съюзникът на Байдън се среща с арабски американски лидери в Мичиган и се опитва да понижи напрежението около войната между Израел и Хамас

ДИЪРБОРН, Мичиган (AP) — На изгрев четвъртък в Диърборн, Мичиган, арабски американски водачи влязоха в локално кафене и поздравиха Конгресменът Ро Хана от Калифорния, преди да придърпа столовете на масата.

През идващите два часа водачите приказваха за това по какъв начин са били персонално наранени от войната в Газа и подлагаха на критика президента Джо Байдън за възходящия брой палестинци, убити в израелската атака след офанзивата на Хамас на 7 октомври. Хана, заместител на акцията на Байдън, който провежда срещата без значение, слушаше деликатно.

Това беше необичаен нефилтриран диалог сред две страни, които се раздалечиха още повече. И след ден на срещи изглеждаше малко евентуално двете страни да се съберат още веднъж, в случай че администрацията не промени курса на преустановяване на огъня в Газа, на което и Белият дом, и Израел се опълчват.

Докато се чака Байдън да победи на първичните избори на Демократическата партия във вторник, съдружниците на президента също се стремят да предот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР