Диана сподели, че е много преди инцидента многократно е виждала

...
Диана сподели, че е много преди инцидента многократно е виждала
Коментари Харесай

Майката на загиналата Хариет се страхува от Семерджиев frognews.bg

Диана показа, че е доста преди случая неведнъж е виждала полицайката Симона Радева да патрулира в кв. " Дианабад ". " Тогава се радвах, че има и едно момиченце в полицейския екип ", показа опечалената майка. Към момента Радева е очевидец по делото против Семерджиев и пред съда призна, че му е помогнала да влезе в жилището си през балкона във съдбовната нощ.

 

Диана Стефанович сподели още, че най-малко по един път седмично върви на лобното място на щерка си. " Полицаите споделиха, че е била разчленена и аз считам, че колкото е на гробищете в " Малашевци ", толкоз е и на мястото на злополуката. Отивам там, с цел да си приказвам с нея ", показа още почернената майка.

 

Според нея е необичайно, че не са предявени никакви искания от страна на таксиметровия водач, чийто автомобил също бе затрит от джипа на Семерджиев при злополуката. 

Симона Радева призна, че е занесла стълба в дома на Семерджиев: " Предполагам, че е заплатен извънсъдебно - единствено това може да изясни държанието му ", разяснява от своя страна журналистът Слави Ангелов. И изрази подозрение, че покровителството върху Семерджиев не е обвързвано толкоз с КАТ, колкото с " наркоорганизацията, с която той работи ".

 

Направените към арестувания инспекции посочили, че през годините той е " защитаван по различни начини ". „ Например, за нарушения на пътя, вместо да се предават материалите към прокуратурата, защото закононарушенията са по-тежки, той е наказван административно “, означи Ангелов.

 

" Такива като Семерджиев има доста. На мястото на случая във съдбовната нощ се е появил и един боен прокурор. Защо можем единствено да допускаме. Но съм сигурен, че не е бил изпратен публично от прокуратурата ", сподели още журналистът.

 

Диана Стефанович показа още, че не ненавижда нито Семерджиев, нито хипотетичните забъркани в тази ситуация. " Искам единствено правдивост. Посещавам всички каузи и считам да го върша до дъно ", сподели още майката. И добави, че в градския превоз инцидентно срещнала майката на Симона Радева, която се разплакала, очевидно разпознавайки Диана.

 

, които са осъществени на 10-ти юни и на 5-ти юли 2022 година. Мъжът е упрекнат, че е карал с включена полицейска лампа, със скорост 166 километра в час в градски условия, т. е. три пъти над допустимата, защото ограничаването е до 50 км в час. Той не има шофьорска брошура и е карал под въздействието на опиати. Автомобилът е минал на червен светофар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР