Диана Петкова се класира за полуфиналите в надпреварата на 100

...
Диана Петкова се класира за полуфиналите в надпреварата на 100
Коментари Харесай

Диана Петкова се класира на полуфинал на 100 метра бруст на Европейското първенство в Отопени

Диана Петкова се класира за полуфиналите в конкуренцията на 100 м бруст на Европейското състезание по плуване за мъже и дами в 25-метров басейн, което стартира през днешния ден (05.12) в Отопени, Румъния . Това оповестиха от родната ни федерация. 

Българката финишира със седмо време в сериите 1:05.63 мин . С него тя усъвършенства и националния връх в дисциплината. По-късно през днешния ден Петкова ще опита да нападна място във финала.

Полуфиналите на 100 м бруст са планувани за 18:32 час а. В същата конкуренция дебютантката на огромно състезание при дамите Тея Николова приключи с 29-о време с 1:08.45 мин . Най-доброто време в сериите даде е стонката Енели Йефимова 1:04.28 мин .

Петър Мицин сложи нов народен връх на 400 м свободен жанр по време на утринните серии. Мицин приключи за 3:41.19 мин и усъвършенства досегашното върхово достижение, което още веднъж той сложи през месец ноември в Бургас. Времето на международния рекордьор за юноши обаче не беше задоволително, с цел да го изведе до край в дисциплината. Възпитаникът на Николай Вакареев се подреди 11-и в общото класиране на две секунди от най-хубавото време, владеене на Данас Рапсис от Литва.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР