Диана Миличевич, която нашумя като македонката с българско самосъзнание, напусна

...
Диана Миличевич, която нашумя като македонката с българско самосъзнание, напусна
Коментари Харесай

Македонката Диана си тръгна от „Фермата“

Диана Миличевич, която нашумя като македонката с българско съзнание, напусна „ Фермата “ нощес. Хубавицата загуби зрелищен двубой от философката Ивона, която се оказа по-добре квалифицираната, макар упованията Диана да я бие.

Търновката беше изгледала всички борби от предходни сезони и имаше тактичност за всеки от тях. Ивона даже счупи върха на Силвия от „ Фермата “2, която се оказа и нейн кумир.

Войната сред дъщерите на офицер от сръбската войска и тази на водач от българските Военновъздушни сили се оказа яростна и кървава в дословния смисъл. След рязане с трион от ръцете и на двете дуелистки рукна кръв от мазолите им. Най-запомнящо се обаче остана тестването с преместване на тиня в деколте, където дамите се хвърляха по стомах в корито с тиня и мъкнеха колкото може повече от нея до другия завършек на арената. Решеващият въпрос, който Диана сгреши, а Ивона позна беше обвързван с авиацията и пилотската дъщеря не се затрудни. Това изхвърли и македонката от шоуто.

Въпреки, че множеството фермери застанаха на страната на Диана, Ивона не мръдна пред психоатаките им. Отборът на Миличевич на няколко пъти пя „ Македонско девойче “, с цел да я поддържа и плака, когато тя отпадна.

Диана влезе в предаването със специфична идея, която е наследила от майка си – да търси истината за изопачаването на историческите обстоятелства за България и Македония. Хубавицата си разреши да се дефинира обществено като българка и да приказва по какъв начин лъжат в родния й край за произхода си, с което си навлече яда на сънародниците си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР