Диана Габровска и Красимир Джунов от Фермата са първата официална

...
Диана Габровска и Красимир Джунов от Фермата са първата официална
Коментари Харесай

Красимир Джунов от „Фермата“ бил градинар на Диана Габровска в мръснишки филм

Диана Габровска и Красимир Джунов от " Фермата " са първата публична българска двойка, дебютирала в порноиндустрията!



Огнената Диана се утвърди като българската порнокралица и към този момент има 11 кино лентата за възрастни за водача в гръцкото порно sugarbabes.tv, до момента в който за Красимир това е първата лента за същата компания. Горещото видео бе оповестено в неделя и както и предходните розови филми на Габровска, провокира същински възторг.
 Диана и Красимир издигнаха България на нови висоти в порноиндустрията Диана и Красимир издигнаха България на нови висоти в порноиндустрията


В лентата участникът във " Фермата " влиза в ролята на секси градинар, който събира есенните лиса с греблото и се грижи за райграса в тузарска къща, благосъстоятелност на Габровска. Стопанката си пада по мускулестия и татуиран мачо, който дава обещание да се грижи освен за градината на Диана, само че и за всичко, което ще донесе наслаждение на заможната собственичката.
 Двамата преди началото на най-горещите подиуми Двамата преди началото на най-горещите подиуми


В предходната лента Габровска влиза в сходна роля на сочна и богата дама, която има различен собствен служащ, грижещ се за басейна в първокласната й вила. В горещината под парещото гръцко слънце двамата влизат в по-близък контакт, а служителят се заема със задачата да намаже със защитно олио съвсем всички извивки по тялото на българката. Чувственият допир се задълбочава, а двамата се отдават на интимни милувки край басейна.
 В лентата Краси е градинар - каква по-добра роля след присъединяване му във В лентата Краси е градинар - каква по-добра роля след присъединяване му във " Фермата "
Диана стана първата публична българска порноактриса. Това се случи тъкмо преди една година, а за това време натрупа цели 12 излъчени кино лентата за възрастни.

" Чувствам се разчувствана и щастлива от това, което върша. Категорично съм взела вярното решение. Не съжаляваме ни минимум. С излизането на кино лентата стартирам да пиша история. Аз съм първата българка, която публично излиза с името си и декларира, че е порноактриса и желае да се занимава дълготрайно в промишлеността ", споделя след дебюта си в розовата промишленост пред вестника Габровска, за чието внимание се борят голям брой от най-големите порнокомпании в света.

Така единствено за година Диана, която не съумя да стане кмет на родното й градче Момин проход след изтекли нейни голи фотоси преди локалните избори през октомври 2019-а, изстрелва 11 пикантни видеа в гръцката платформа. В първото тя влиза в лесбийски подиуми, при друго е с двама мъже, при трето с бял и тъмнокож мъж, а в четвърто още веднъж е в тройка, само че този път с друга жена и мъж.

За отличните й изяви в порноиндустрията първата българка, която публично проби във филми за възрастни, сграбчи огромната премия на огромен сексуален фестивал в гръцката столица Атина.

Призът за съдбовната брюнетка, която стана Мис Плеймейт и одобри поканата да се влее в редиците на порнокралиците, е за най-хубава сцена сред трима души.

От своя страна Красимир Джунов се прочу през есента на 2019-а като плейбоя във " Фермата ". Още с влизането си в риалити шоуто той стартира да флиртува с разкрепостената Паулина, а малко по-късно двамата се отдадоха на бурни милувки, правейки първия секс във формата.

Когато взе участие във " Фермата ", Красимир е на 37 година, автомонтьор в София и авантюрист без облекла в Сан Себастиан, Испания. Животът му в страната на фламенкото прилича сюжета на " Буги нощи " - нашенецът изкарва прехраната си по редица екзотични способи.

Първата му работа в Испания е като фейс надзор в хитов нощен клуб. От тогава пътят му следва максимата " Живея за купона и пребивавам от купона ". Флиртът е в кръвта му, а моногамията - обречена идея. Участвал е в еротични фестивали с приятелката си, порнозвездата Джесика Блу. Красимир е богат на прекарвания, само че не и на пари и имущество.

В шоуто тогава влезе в тима на сиромасите. Кандидатства за " Фермата " от сантимент към баба си. Родителите му желали да го дадат в дом за сираци, само че тя не им е разрешила и го е отгледала.




 Диана Габровска    
 ЮБИЛЕЙ! Диана Габровска с 10-и филм за възрастни

- Г-жо Габровска, удовлетворена ли сте от развиването на кариерата си в розовите филми и от следващата изненада, която поднасяте на феновете?

- Мина една година от първия ми филм. Една година, в която се старая да веселя феновете както в България, по този начин и отвън рамките й. Чувствам се добре в Sugarbabestv.tv и съм удовлетворена, тъй като виждам какъв брой доста почитатели имам и ми пишат, че харесват филмите ми. Но изненадите занапред предстоят.

- Българската порнокралица може ли да стане скоро и международна?

- Ооо, би било ужасно. Времето ще покаже.

- Медийна обява твърди, че сте била изнасилена през 2016 година в столичен хотел, както и че ще бъдете претендентка за купата Мисис България. Вярно ли е това?

- По принцип не разясня подправени и лъжливи вести. Някой е решил да си вдигне рейтинга на мой тил, неприятното е, че има хора, които ги четат и им имат вяра. Много тъпо!

- Отново е октомври и още веднъж е време за избори. Как гледате в този момент на политиката? Ще гласувате ли?

- А, да си дойдем на думата, ха-ха. Политика, избори, приспособяване, игри, неистини - то ни писна към този момент да слушаме за тях. Е, малко по-скучни са от преди 4 години, само че евентуално тъй като не вземам участие аз!. Извън кръга на шегата - да, ще отида да гласоподавам, тъй като това е дълг на всеки един от нас и метод да се борим с ограбването на страната ни и всички корупционни и подмолни игри.

- Какво да чакаме в близко бъдеще?

- Със сигурност има доста вълнуващи неща напълно скоро, които почитатели желаят извънредно доста. Наближава и ще се разбере.

Красимир Джунов: 

Имам пет сходни кино лентата в Испания
 Красимир Джунов Красимир Джунов
- Г-н Джунов, задоволен ли сте от първото си присъединяване в порнофилм?

- Определено нещата се получиха и стана ужасно! Има професионално схващане и предразполагане от Диди. Двамата се познаваме и отпреди. Предстоят още филми и изненади.

- Преди сте били сексуален модел. Снимали ли сте се в други филми за възрастни?

- Да! Сега ще издам, че този ми е шестият. Доволен съм. Цял живот се провокирам и се пробвам да върша нови неща. А когато има рецензии, те ме стимулират и активизират още повече.

- Тук ли снимахте?

- Не, живях 15 години в Испания. Имах връзка с известна порноактриса - Джесика Блу. Тя ме възпламени да вземам участие в промишлеността и там снимах 5 кино лентата. Наред с това 4 години се снимах в най-известните риалити формати в Испания.
 Джесика Блу е някогашна на Красимир от Джесика Блу е някогашна на Красимир от " Фермата "
Единственият човек с връх - два пъти съм бил в най-опасното риалити в света, което е от рода на " Сървайвър ". Участвах също и в противоположната версия на " Ергенът " там. Вместо дамите да смъкват мъж, мъжете сваляхме красива госпожица - Елиса де Панисис. По-късно тя имаше връзка с Кристиано Роналдо. Така че зет съм и със самия Роналдо. Снимах се в Испания в еротично списание - " Примера линия ", което е като " Плейбой ". Заснех фрагменти с най-горещите три риалити героини в страната.
" Ергенката " Елиса де Панисис прави баджанаци Краси и Кристиано Роналдо
- Как се случиха нещата с " Фермата "?

- Влязох в предаването, откакто се прибрах у нас. Правих първия секс във формата и по-късно получихме премия за секси двойка с Паулина.

- Как се развиха нещата с нея по-късно?

- 2-3 месеца бяхме дружно и се разделихме поради разлики в характерите. Останахме си доста положителни другари. А в този момент е време за ново премеждие със sugarbabes.tv.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР